Teknoloji

Teknoloji ve tasarımı bir araya getiren Huawei Mate 60 RS Ultimate Design tanıtıldı

huawei mate 60 rs ultimate design

Huawei ve Porsche Design’in uzun süreli iş birliklerini sonlandırmasının ardından, Huawei’nin Mate serisi telefon ve akıllı saatlerde yeni bir dönem başlıyor. Ultimate Design adını verdiği premium serisinin ilk üyesi, Mate 60 RS Ultimate Design ile Huawei, kullanıcılarının beklentilerine yenilikçi bir yaklaşım sunuyor.

Huawei Mate 60 RS Ultimate Design özellikleri

Huawei Mate 60 RS Design, teknik özellikler açısından Mate 60 Pro+ ile aynı çizgide ilerliyor. 6.82 inçlik LTPO OLED ekran, Kirin 9000s çipset, 48MP + 48MP + 40MP kameralar ve 5,000 mAh batarya ile kullanıcılarına üst düzey bir deneyim vadediyor.

Görsel açıdan da dikkat çeken Mate 60 RS Ultimate, seramik arka yüzü ve sekizgen şeklindeki kamera adası ile estetik bir izlenim yaratıyor. İki renk seçeneğine sahip olan cihaz, dual-tone olarak tasarlanan kırmızı ve siyah renkleriyle kullanıcılarına sunuluyor.

huawei mate 60 rs ultimate design

Huawei, Çin’deki Mate 60 RS Ultimate Design sahiplerine de özel ayrıcalıklar sunuyor. Huawei kart alarak bu ayrıcalıklardan faydalanabiliyorlar. Huawei’nin sunduğu ayrıcalıklar arasında havaalanı ve tren istasyonlarındaki VIP salon hizmetleri, uçuş gecikme sigortası, avukat danışmanlığı ve at binme dersleri gibi hizmetler bulunuyor. Ayrıca Huawei, kırmızı ve siyah olmak üzere özel yıldız elmas koruma kılıflarını da satışa sunuyor.

huawei mate 60 rs ultimate design

Huawei Mate 60 RS Ultimate Design siyah ve kırmızı renklerde satışa sunuldu. 16/512GB modeli CNY 11,999 (yaklaşık 44 bin 600 TL) fiyat etiketine sahip. 16GB RAM ve 1TB depolama içeren sürümü ise CNY 12,999 (yaklaşık 48 bin TL) fiyattan sunuluyor. Çin’deki satışlar bu ayın sonunda başlayacak.

İLGİLİ HABERLER