Teknoloji

Huawei Mate 30 Pro duvar kağıtlarını indirin

huawei mate 30 pro

Huawei yeni Mate serisi amiral gemisi akıllı telefonları; Huawei Mate 30 ve Huawei Mate 30 Pro modellerini Almanya’da düzenlediği bir etkinlikte tanıttı. Her iki amiral gemisi telefonun Huawei’nin Kirin 990 5G yonga setiyle çalışan 5G versiyonları da bulunuyor. Aynı zamanda bu telefonlar şirketin Android 10 (Android Açık Kaynak Projesi tabanlı) sürümünü temel alan EMUI 10 ile çalışan ilk akıllı telefonları da oluyor. Her yeni telefonda olduğu gibi Mate 30 Pro ile de bir dizi yeni duvar kağıdı geliyor. Huawei Mate 30 Pro 5G duvar kağıtları, diğer bir deyişle EMUI 10 duvar kağıtları indirmeniz için sizi bekliyor.

Duvar kağıtlarını yüklemek kullanıcılara yeni bir telefon kullanıyormuş hissi veriyor. Bu nedenle eğlenceli sayılır. Huawei Mate 30 Pro gibi, Türkiye’de çıkacağı kesin olmayan bir cihazı kullanma hissini duvar kağıdını indirerek yaşama fırsatına sahipsiniz.

Aşağıda bulunan indirme düğmesine tıkladığınızda yedi adet Mate 30 Pro duvar kağıdına sahip olan bir klasörü indirebilirsiniz. Bunlardan dört tanesi 2310 x 2310 piksel, diğerleri de 2340 x 1080 piksel çözünürlüklere sahip. Sıkıştırılmış dosyayı telefonunuza indirdikten sonra bir klasöre açın ve daha sonra galerinize ekleyin. Galeri ya da Dosya Yöneticisi uygulamasını kullanarak Mate 30 Pro duvar kağıdını ana ekrana ya da kilit ekranına uygulayın.

HUAWEI MATE 30 PRO DUVAR KAĞITLARI

Huawei Mate 30 Pro özellikleri

Çift SIM kart destekli Huawei Mate 30 Pro’da 6.53 inç, 2400 x 1176 piksel, 18.4:9 görüntü oranlı Full HD+ flex OLED ekran bulunuyor. Bu ekran DCI-P3 renk gamını destekliyor. Telefonda sekiz çekirdekli HiSilicon Kirin 990 yonga set ve 8 GB RAM var. Depolama tarafında ise 256 GB kapasiteli dahili hafızayı görüyoruz. NM kartlarıyla depolama alanını daha da artırmak mümkün oluyor.

Cihazda Android 10 tabanlı EMUI 10, Google uygulamaları olmadan çalışıyor. Arkada 40 megapiksel SuperSensing geniş açılı kamera, 40 megapiksel ultra geniş açılı Cine kamera, 8 megapiksel telefoto kamera ve üç boyutlu derinlik sensörü bulunuyor. Selfie fotoğraflar ve video görüşmeleri için de 32 megapiksel kamera yer alıyor. Ayrıca üç boyutlu yüz tanıma sensörleri ve hareket kontrol sensörü de kameranın yanına yerleştirilmiş.

Amiral gemisi telefon 4500 mAh kapasiteli pille geliyor. Bu pil 40W SuperCharge ve 27W Wireless Huawei SuperCharge desteğine sahip. Aynı zamanda hareket hâlindeyken kablosuz şarj destekli başka cihazları da kablosuz olarak şarj etme imkanını da sunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER