Teknoloji

Huawei Mate 10 paylaşımı tanıtım tarihiyle ilgili iddiayı doğruluyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

huawei mate 10Huawei Mate 10 yılın kalan kısmında çıkışı merakla beklenen telefonlar arasında yer alıyor. Henüz resmiyet kazanan Samsung Galaxy Note 8 ile rekabete girmesi öngörülen telefona dair bilgilere her geçen gün yenileri ekleniyor. Bu paylaşımlardan biri, hem telefonun tasarımı hakkında ipucu veriyor hem de henüz resmen duyurulmayan tanıtım tarihini gösteriyor.

Huawei’nin Avustralya ofisinin Twitter hesabından paylaşılan bir görsel, şirketin bugüne kadar piyasaya sürdüğü tüm çift kameralı amiral gemilerini bir arada gösteriyor. “Çift kamera ailesine hoş geldiniz” başlığıyla paylaşılan görselde henüz duyurulmayan bir telefonun da bulunması, paylaşımı ilgi çekici hâle getiriyor.

Henüz tanıtılmayan telefonun altında bir isim yazmasa da bu cihazın Mate 10 olduğunu tahmin etmek pek zor olmuyor. Telefonun 16 Ekim 2017’de resmiyet kazanacağı da bu görselle doğrulanıyor. Söz konusu tarihin altında ise “#beyondthegalaxy” (Galaksinin ötesinde) etiketi yer alıyor. Bu da Huawei’nin yeni telefonunun Galaxy Note 8’den daha iyi olduğu konusundaki iddiasını gösteriyor.

Huawei Mate 10’un tasarımına dair ilk resmi işaret de geldi

Paylaşılan görsel, Huawei’nin yeni akıllı telefonun tasarımı konusunda ilk resmi ipucunu vermesi açısından da önem taşıyor. Çinli üretici, geçen sene piyasaya sürdüğü Mate 9’da olduğu gibi, Mate 10’da da arka kameraları ekranın üst orta kısmına dikey biçimde yerleştiriyor.

İLGİLİ HABERLER