Teknoloji

Huawei IFA 2020 etkinliğinin tarihini açıkladı

huawei ifa 2020

IFA 2020 bu yıl küresel koronavirüs salgını nedeniyle geçmişte alışılandan daha farklı ve daha sakin biçimde gerçekleşecek. Yine de, pek çok şirket bu önemli organizasyonda bu yıl da boy gösterecek. Bu şirketlerden biri olan Huawei, IFA 2020 kapsamında düzenleyeceği etkinliğin tarihini açıkladı.

Huawei’nin etkinliği 3 Eylül’de Türkiye saatiyle 14.00’da başlayacak. Şirket bu etkinlikte “pürüzsüz yapay zekâlı yaşam” vizyonunu anlatmaya odaklanacak.

Huawei’nin yeni amiral gemisi Kirin işlemcisini eylül ayının başlarında duyuracağına dair haberler daha önce gündeme gelmişti. Şirket daha önce de IFA’yı yeni işlemcisinin tanıtımı için kullanmıştı. Dolayısıyla Kirin 990 adını taşıması beklenen yeni işlemcinin Berlin’de gözler önüne çıkması sürpriz olmayacaktır.

Huawei’nin etkinlik için paylaştığı görselde akıllı telefon, tablet, saat, hoparlör, dizüstü bilgisayar, kulaklık, televizyon ve hatta gözlük görmek mümkün. Şirket etkinlik kadrosuyla ilgili olarak daha somut bir ipucu vermiş değil.

Huawei’nin etkinlikte yeni Mate 40 serisiyle ilgili bir ipucu verip vermeyeceği de merak ediliyor. Yeni Kirin 990 işlemcinin ilk olarak Mate 40 serisinde kullanıcıların karşısına çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Huawei IFA 2020 etkinliğinden bir gün sonra da Huawei’nin çatısı altındaki Honor bir etkinlik gerçekleştirecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER