Teknoloji

Huawei FreeBuds 4i kablosuz kulaklık tanıtıldı: Gelişmiş özellikler uygun fiyatla geliyor

huawei freebuds 4i

Huawei, FreeBuds 4i adını taşıyan yeni kablosuz kulaklığını gözler önüne çıkardı. Aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olan kulaklık, daha uzun pil ömrü ve daha iyi ses özellikleri ve gelişmiş tasarım gibi yenilikler vadediyor.

Hakiki bir kablosuz stereo kulaklık olan FreeBuds 4i, aktif gürültü engelleme özelliğiyle yeni bir akıllı ses deneyimi vadediyor. Aktif gürültü engellemenin varlığı sayesinde FreeBuds 4i’de dış dünyanın etkisinden arınmış bir müzik dinleme deneyimi yaşamak mümkün oluyor.

FreeBuds 4i’de “3D biyonik tasarım” olarak tanımlanan bir tasarım tercih edilmiş. Kulağa kusursuz ve yakın olarak oturan FreeBuds 4i, konforlu bir deneyim vadediyor. Her iki kulaklık topuzunda da dokunmayı algılayan sensörler bulunuyor.

Böylelikle kulaklığa iki defa dokunarak veya uzun basarak belli özellikleri aktif hâle getirmek mümkün oluyor. Örneğin, aktif gürültü engelleme özelliği kulaklığa uzun basarak çalıştırılabiliyor. Buna ek olarak, bağlı telefonda çalan müzik de kulaklığa dokunarak kontrol edilebiliyor.

huawei freebuds 4iHer kulaklık topuzunda 55 mAh kapasiteli pil bulunuyor. Şarj kutusunun kapasitesi ise 215 mAh. Standart bir senaryoda aktif gürültü engelleme çalışırken, FreeBuds 4i ile 7,5 saat müzik dinlenebiliyor. Aktif gürültü engelleme kapatıldığında ise süre 10 saate çıkıyor. Kulaklığın kutuda tamamen şarj olması için 60 dakikaya ihtiyaç duyuluyor. Şarj kutusunun pili ise 90 dakikada doluyor. Bu kutu, 22 saatlik bir kullanım süresi sağlıyor.

Huawei FreeBuds 4i için ne kadar ödemek gerekiyor?

FreeBuds 4i, kullanıcının kulağına takıldığını veya kulaktan çıkarıldığını algılayıp buna göre müziği kontrol edebiliyor. Kutunun kapağının açılması veya kapanması da bağlı cihaz tarafından algılanabiliyor. Bluetooth 5.2 bağlantısı da kulaklığın özellikleri arasında bulunuyor.

Huawei FreeBuds 4i için siyah, beyaz ve kırmızı olarak üç renk seçeneği sunuluyor. Kablosuz kulaklık, Çin’de 8 Mart’ta piyasaya çıkacak. Kulaklığın fiyat etiketinde ise 499 yuan (539 TL) yazacak.

İLGİLİ HABERLER