Teknoloji

Huawei FreeBuds 4 ön satışa sunuldu; işte Türkiye fiyatı

Huawei FreeBuds 4 Türkiye fiyatı kablosuz kulaklığın Huawei Online Mağaza'da ön satışa sunulmasıyla birlikte belli oldu, özellikleri de var.
huawei freebuds 4
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei FreeBuds 4
Huawei Online Mağaza’dan satın alın

SATIN AL

Huawei’nin bu ayın başındaki HarmonyOS etkinliğinden hemen önce duyurusunu gerçekleştirdiği yeni kablosuz kulaklığı FreeBuds 4 satışa sunuldu. Huawei Online Mağaza üzerinde satışa sunulmasıyla birlikte Huawei FreeBuds 4 Türkiye fiyatı da belli oldu. Online mağazadan satın alanlar için özel bir kampanya da sunuluyor.

Huawei FreeBuds 4 özellikleri

Huawei FreeBuds 4 özellikleri ile dikkat çekici bir kablosuz kulaklık olarak nitelendirilebilir. Özellikle silikon uçlu kulaklık tasarımını sevmeyenler için açık uçlu bir kulaklık tasarımıyla geliyor. Bu tasarım sayesinde 14 milimetre gibi daha büyük bir ses sürücüsü barındırıyor. Bu da 40 kHz ile daha yüksek frekans aralığını desteklemesini sağlıyor.

FreeBuds 4, Huawei’nin belirttiğine göre, ses deneyimini zirveye taşımak için tamamen yeni uyarlanabilir kulak eşleştirme teknolojisini bir araya getirerek, Open-fit Aktif Gürültü Önleme özelliğini sunuyor. Open-fit tasarım, hava basıncının eşit kalmasını sağlarken, önemli çevresel seslerin hala duyulabilmesini sağlıyor. Uzun saatler kullanımdan sonra bile daha güvenli, daha rahat bir kullanım deneyimi yaşattığı dile getiriliyor. Öte yandan her kullanıcı için benzersiz olan kulak içi şeklini ve kulaklıkları nasıl taktığınızı algılamak için uyarlanabilir kulak eşleştirme teknolojisini kullanıyor. Daha sonra optimum düşük frekanslı ses azaltma elde etmek için çeşitli gürültü engelleme modlarından akıllıca seçim yapıyor.

Huawei, Freebuds Pro’nunkine göre biraz daha uzun boylu olan şarj kutusunun avucunuza tam oturacak şekilde tasarlandığına dikkat çekiyor. Üstelik daha hafif olduğunu da ekliyor. Her bir kulaklık teki 4,1 gram ağırlığa sahipken, şarj kutusu ile birlikte toplam 45 gramlık bir ağırlığın varlığı söz konusu.

FreeBuds 4 kulaklıkların gövde kısımları dokunmatik hareketleri destekliyor. Her iki kulaklıkta da kullanılabilen basit, sezgisel hareket kontrolleriyle müziğinizi nasıl dinleyeceğinizi ve aramaları nasıl yanıtlayacağınızı kontrol edebilirsiniz. Otomatik eşleştirme sistemi aracılığıyla da kulaklıkları yakındaki bir Huawei markalı telefon, tablet veya PC ile eşleştirmek için şarj kutusunu açmanız yeterli oluyor. Üstelik kesintisiz bir şekilde geçiş için aynı anda iki cihazı da bağlayabilirsiniz. AI Life uygulamasındaki ses bağlantı merkezi, FreeBuds 4 ile eşleştirilmiş tüm cihazları kullanımı kolay tek bir ekranda yönetme imkanı veriyor.

Pil tarafında da FreeBuds 4 güçlü görünüyor. Tam şarjlı kılıfla 22 saate varan müzik çalma imkanı sunulurken tam şarjlı kulaklıklarla 4 saate kadar müzik dinlenebiliyor. Bu süreler aktif gürültü engelleme kapalı durumdayken geçerli. Aktif gürültü engelleme açıkken 14 saate kadar müzik çalma ve 2.5 saate kadar müzik dinleme imkanı sunuuyor. Sadece 15 dakikalık şarj da gürültü engelleme kapalıyken 2.5 saate kadar müzik çalma imkanı veriyor.

Huawei FreeBuds 4 Türkiye fiyatı

Huawei FreeBuds 4, 24 Haziran ile 5 Temmuz tarihleri arasında Huawei Online Mağaza’da ön satışa sunuldu. Bu ön satış dönemi için 1399 TL’lik fiyat belirlendi. Üstelik Huawei Band 4 hediyesi, 50 TL ön ödeme ile 100 TL ek indirim gibi fırsatlar da bulunuyor.

Huawei FreeBuds 4
Huawei Online Mağaza’dan satın alın

SATIN AL

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

İLGİLİ HABERLER