Teknoloji

Huawei Developer Accelerator ile uygulama geliştiricileri için yeni bir program açtı

huawei developer accelerator
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Huawei, uygulama geliştiricilere yönelik küresel bir eğitim ve danışmanlık programı olan Huawei Developer Accelerator Programı’yla yetenekli yazılımcılara yeni fırsatlar sunduğuna dikkat çekiyor.

Şirketin belirttiğine göre, yıl sonuna kadar başvurulabilecek olan program, uygulama geliştiricilere güncel teknolojiler ve trendler eşliğinde, alanında uzman yazılım mühendisleriyle birlikte çalışma imkanı sunuyor.

Huawei, birçok farklı eğitim programı ve projeyle, bilgi teknolojileri alanında çalışan genç yetenekleri desteklemeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Huawei, geçtiğimiz günlerde küresel bir proje olan Huawei Developer Accelerator Programı’nı hayata geçirdi. Yeni proje, şirketin uygulama geliştirme ekosistemini büyütmenin yanı sıra, geliştiricilere farklı fırsatlar eşliğinde destek olmayı amaçlıyor.

Bu yılın sonuna kadar toplamda 50 uygulama geliştiricinin dahil olacağı programda yazılımcılar, sektörün önde gelen uzmanlarından alacakları danışmanlık kapsamında güncel teknoloji trendlerini yakından takip edecekleri bir bilgi ağının parçası olacaklar. Ayrıca programa katılanlar, “Huawei İnovasyon Rehberi” de dahil olmak üzere, sektörel bilgilerin bir araya geldiği birçok Huawei kaynağına erişim hakkı kazanacak.

Programa Türkiye ile birlikte; Avusturya, Belçika, Çekya, Almanya, Danimarka, Estonya, İspanya, Finlandiya, Fransa, İngiltere, Yunanistan, Hırvatistan, Macaristan, İrlanda, İtalya, Litvanya, Lüksemburg, Letonya, Malta, Hollanda, Polonya, Portekiz, Romanya, İsveç, Slovenya, Slovakya, Ukrayna ve Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere toplam 29 ülkeden katılımcı kabul ediliyor.

Uygulama geliştiricilerin fikirlerini hayata geçirebileceği bir platform sunan Huawei Developer Accelerator Programı’na, 31 Aralık tarihine kadar bu adresten başvuru yapılabilir.

İLGİLİ HABERLER