Teknoloji

Huawei Londra etkinliğinde tanıtacağı Ascend P6’nın işaretini verdi (videolu)

Huawei, gelecek hafta Londra’da düzenleyeceği etkinlikte tanıtılması beklenen Ascend P6 ile ilgili ipuçlarını geçmeye devam ediyor. Şirket son olarak Facebook sayfası üzerinde bir tanıtım videosu yayınladı. Videoda Huawei Yönetim Kurulu Başkanı Richard Yu’nun görüşleri de yer alıyor.

huawei-ascend-p6-100613

Yu, Ascend P6’nın kenar tuşlarının ne kadar iyi şekilde tasarlandığı noktasını övgüyle anlatırken can alıcı noktayı yakaladıklarını kaydetti. Sadece 6.2 mm.’lik kalınlığa sahip olan bu akıllı telefonda kenar tuşlarının yerleşimi gerçekten değinilmesi gereken önemli bir nokta olma niteliğini taşıyor ve Huawei de bundan bahsetme fırsatını kaçırmıyor.

Cihazın alt kısmını gösteren bir görüntü de, cihazın gerçekten göz alıcı bir görünüm taşıdığını, ayrıca daha önce internete sızan Huawei Ascend P6 fotoğraflarıyla uyumluluk gösterdiğini ortaya koyuyor. Kenarlara yerleştirilmiş metal bölümler cihazın beyaz gövdesiyle güzel bir zıtlık oluştururken Yu’nun bahsettiği tuşlar ise fotoğrafta görünmüyor.

Öte yandan Huawei bu tarz cihazları geliştirmenin zorluklarından bahsetmekten geri durmuyor ve çığır açan yeni akıllı telefonları müşterilere ulaştırmanın her zaman kolay olmadığını söylüyor. Videoda, beklenen cihazın Berlin’den Londra’ya iletimini parkur benzeri bir ulaşım ağı da gösteriliyor. Kapanış sahnesinde paketin Huawei’nin 18 Haziranda Londra’da düzenleyeceği etkinliğe ev sahipliği yapacak alana zamanında ulaştırıldığı gösteriliyor.

İlgili >> Facebook

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER