Teknoloji

Huawei AppGallery, Ramazan Kampanyası ile kullanıcılara özel ödüller sunuyor

huawei appgallery

Dünyanın en büyük üçüncü uygulama mağazası olma özelliğini taşıyan Huawei AppGallery, Türkiye’deki kullanıcıları için düzenlediği geleneksel Ramazan oyun kampanyasına bu yıl da devam ediyor. Her yıl olduğu gibi, bu sene de Ramazan ayını özel teklifler ve heyecan verici ödüllerle kutlamaya hazırlanıyor.

Bu Ramazan Huawei AppGallery’de oyun oynayarak ödüller kazanın

Bu yılki etkinlik, 7 Nisan’a kadar sürecek ve katılımcılara dört farklı etkinlik kapsamında oyun içi kaynaklar ve çekilişle kazanılabilecek ödüller sunacak. Toplamda 10 milyon TL değerinde ödülün yer aldığı bu kampanya, Ramazan Bayramı’nı coşkuyla kutlamak için büyük bir fırsat.

Kullanıcıların bu özel etkinlikte yer alabilmek için yapmaları gerekenler oldukça basit. İlk olarak AppGallery’nin kampanya sayfasını ziyaret ederek, bu özel günler için seçilmiş oyunlardan birine giriş yapmaları gerekiyor. Ardından oyun içi satın alımlar yaparak Huawei Puanları kazanabilir ve bu puanları ödüller kazanmak için kullanabilirler. Huawei Puanları, AppGallery ve Huawei GameCenter’da harcanabilen sanal para birimleridir.

Ramazan kampanyalarının geçmişteki büyük başarısının bir yansıması olarak, kullanıcılar bu yıl da %10’a varan puan iadeleri kazanabilecekler. Yapılan tek seferlik 400 TL ve üzeri ödemelerde %10, 400 TL altındaki ödemelerde ise %5 puan iadesi elde etmek mümkün. Bu, oyun içi satın alımlarda büyük avantajlar sağlıyor.

Etkinlik süresince, dünya çapında popülerliğe sahip oyunlar olan Epic Seven, Mobile Legends Bang Bang, Game of Sultans, Doomsday: Last Survivors ve Honor of Kings gibi seçkin oyunlar yer almakta. Ayrıca, 450 TL ve üzeri AppGallery’den yapılan alışverişlerde oyuncuların Huawei Puanları kazanmasını sağlayan Şanslı Çark etkinliği de bulunuyor.

Kampanyada ayrıca, oyuncuların %15’e kadar indirim kuponları kazanabilecekleri Kaynak Değişim etkinliği de mevcut. Bu etkinlikte, oyun içi satın alımlar yaparak fenerler toplayabilir ve bu fenerleri kuponlarla takas ederek oyun içi kaynaklar kazanabilirsiniz. 50 TL tutarındaki alışverişler, oyunculara oyun deneyimlerini iyileştirebilecekleri Ramazan Işıkları kazandıracak.

Böylesine kapsamlı bir kampanyanın bir parçası olmak için Tüm Huawei puanları ve kuponlarını yalnızca AppGallery’deki oyun içi uygulamalar için kullanabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER