Manşetler

HTC One X ve One X+ Android 4.4 KitKat güncellemesi almayacak

HTC 2012 model amiral gemisi akıllı telefonları HTC One X ve HTC One X+’nın Android 4.4 KitKat güncellemesini almayacağını açıkladı. Her iki cihaz da Android 4.2.2 ve Sense 5 yüklü olarak kalacak.

htc-one-x-sense-5-140114HTC’den yapılan açıklamada; HTC One X ve One X+’nın Sense 5’li Android 4.2.2’nin ötesinde başka Android işletim sistemi güncellemesi almayacağı kaydedildi. Bu haberin bazıları tarafından hayal kırıklığıyla karşılanacağının farkında olduklarını belirten HTC, ancak müşterilerinin rahat olmalarını, çünkü her iki cihazda da kamera ve ses deneyimlerinin optimize edildiğini söyledi.

Geçtiğimiz ekim ayından itibaren HTC One X ve One X+ için Android 4.2 Jelly Bean ve Sense 5 dağıtımı başlamıştı. Bu güncellemeyle birlikte BlinkFeed haber toplayıcısı, galeri uygulamasında değişiklikler, daha sade bir görünüm sunulmuştu.

HTC One’ın Android 4.4 KitKat güncellemesini ne zaman alacağı bilinmiyor. HTC, bu güncellemenin Ocak 2014 sonu itibarıyla geleceğini kaydetmişti. Umarız bu sürümün mevcut HTC One için gelişi, HTC M8 olarak anılan yeni HTC One’ın öncesinde gerçekleşir.

İlgili >> Pocket-lint

İLGİLİ HABERLER