Teknoloji

HTC One mini 2 sızıntısı yenilenen gövde ve özellikleri işaret ediyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HTC One (M8)’in tanıtılmasının ardından gözler HTC One mini’nin halefine çevrilmişti. Yayınladığı sızıntılardaki yüksek isabet oranıyla tanınan Twitter kullanıcısı evleaks tarafından paylaşılan son fotoğraflar ile HTC One mini 2’ye yönelik merak kısmen de olsa giderilmiş oldu.

htc-one-mini-2

Fotoğraflara bakıldığında HTC One mini 2’nin One (M8)’e olan benzerliğinin genel bir benzerlikten biraz daha fazlası olduğu görülüyor. One (M8) ile aynı renk seçenekleri ve genel tasarıma sahip olan One mini 2’de ekran üstü düğmeleri kullanılırken, gövde de metal materyal tercih edilmiş. Daha küçük boyut nedeniyle bazı tavizlerin verildiği de göze çarpıyor. Örneğin M8’deki çift arka kameralı düzenek yerine tek bir arka kameraya yer verilmiş.

Yine evleaks tarafından daha önce atılan bir tweet’te One mini 2’nin 4.5 inç 720p ekrana, dört çekirdekli Snapdragon 400 işlemciye, microSD kart yuvasına, 13 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kameraya sahip olacağı belirtilmişti. One mini 2’nin piyasaya çıkış tarihine ilişkin henüz bir bilgi olmasa da, basın fotoğrafının sızmış olması resmi duyurunun çok uzakta olmadığını gösteriyor.

İlgili >> evleaks (Twitter)

İLGİLİ HABERLER