Manşetler

HTC One (M9)’a dair yeni detaylar ortaya çıktı

htc-one-m8-duo-kamera-200614

1 Martta Mobil Dünya Kongresi kapsamında düzenleyeceği etkinliğin davetiyelerin dağıtımına başlayan HTC, böylelikle yeni amiral gemisi telefonunu bekleyenlerin heyecanını da biraz daha artırmıştı. Bloomberg tarafından yayınlanan bir haberde ise M9 olarak anılan yeni amiral gemisine ilişkin çeşitli detaylar yer alıyor.

M9 da selefi One (M8)’e benzer bir tasarıma sahip olacak. Akıllı telefon altın rengi, gümüş ve gri renk seçenekleriyle raflardaki yerini alacak. Telefonun arka kamerasının 20 megapiksel olacağı iddia edilse de, bu durum HTC’nin UltraPixel konseptinden tamamen vazgeçtiği anlamına gelmiyor. Şirketin M9’da UltraPixel özelliğini ön kamera için kullanması ve düşük ışıkta daha kaliteli özçekimlerin önünü açması bekleniyor.

Sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 810 işlemci, Dolby 5.1 ses teknolojisi ve Sense 7 arayüzü de HTC’nin M9’la sunması beklenen diğer özellikler arasında yer alıyor.

Mart ayı içinde HTC’nin ilk akıllı saatinin de görücüye çıkacağı iddialar arasında yer alıyor. Under Armour’un fitness yazılımından faydalanacağı söylenen akıllı saatin de Barselona’da düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılabileceği belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER