Manşetler

HTC One’ın kırmızı renkli versiyonu Büyük Britanya’da satışa çıkıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HTC ürün serisi içinde çeşitliliği artırmaya devam ediyor. Gözde Android telefonu One’ın kırmızı renkli versiyonu HTC One Glamour Red seriye son katılan cihaz oldu. Temmuz ayı ortasında Büyük Britanya’da piyasaya çıkması beklenen bu telefon teknik özellikler bakımından HTC One’dan farklılık taşımıyor.

htc-one-glamour-red-kirmizi-270613-1

4.7 inç, 1080p Full HD ekran içeren telefonda HTC’nin UltraPixel kamerası da bulunuyor. 4 megapiksel sensöre sahip olan bu telefon, her bir pikselin daha büyük alana sahip olması sayesinde tıpkı HTC One gibi düşük ışık koşullarında veya hareketli sahnelerde iyi çekim imkanı sunuyor. Dört çekirdekli işlemci ve 2 GB RAM içeren HTC One Glamour Read aynı zamanda BoomSound hoparlörler ile kaliteli ses çıkışı sunuyor. Her iki hoparlörde önde yer aldığı için kullanıcılarda stereo ses hissi daha fazla yaratılıyor.

htc-one-glamour-red-kirmizi-270613-3

İlginizi çekebilir: HTC One İncelemesi

HTC One Glamour Red Büyük Britanya’da Phones 4u tarafından satılacak. Cihazın iki yıllık sözleşmeyle satılacağı belirtilirken peşin fiyatlı satış konusunda herhangi bir bilgi henüz verilmedi. Telefonun Türkiye’ye giriş yapıp yapmayacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz.

htc-one-glamour-red-kirmizi-270613-2

İlgili >> SlashGear

İLGİLİ HABERLER