Teknoloji

HTC M8’in sızan yeni fotoğrafları sahte mi, gerçek mi?

Rus web sitesi Mobiltelfon.ru HTC’nin M8 kod adıyla anılan yeni nesil amiral gemisine ait fotoğraflar paylaştı.

htc-m8-dedikodu-060214-1

Fotoğraflarda gördüğümüz cihaz daha önce sızan fotoğraflarda rastladıklarımıza ve anlatılanlara uyuyor. Geçen yıl çıkan HTC One’a göre çok fazla tasarım değişikliğinin olmadığı dikkat çekiyor. Yine de, bu fotoğraflara şüpheyle yaklaşmamızı gerektiren detaylar var. Örneğin fotoğraflardan bir tanesinde ekranın hemen altında kapasitif dokunmatik fiziksel navigasyon tuşlarına benzer tuşlar dikkat çekerken, diğer fotoğraftaki cihazda bu tuşları veya tuşların bulunduğu alanı hiçbir şekilde görmüyoruz. Bu da fotoğraflarda Photoshop hilesi bulunduğu ihtimalini akıllara getiriyor.

Fotoğraflar sahte olsa bile, karşımıza nelerin çıkabileceğini göstermekte olduğunu söyleyebiliriz.

htc-m8-dedikodu-060214-2

2014 model HTC One’ın 5 inç 1080p ekran, 2.3 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 800 işlemci, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 2900 mAh kapasiteli pil, microSD kart yuvası, Android 4.4 KitKat ve Sense 6 gibi başlıca özelliklere sahip olması bekleniyor.

Ayrıca bir başka sızıntı da HTC M8’in arkasında bir yerine iki kamera bulunduğunu işaret ediyor. İki kameranın varlığı sayesinde HTC One ile çekilecek fotoğraflarda çekim sonrasında yeniden odaklama yapmanın mümkün olacağı belirtiliyor.

İlgili >> Phone Arena, Mobiltelfon.ru (Google Çeviri)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER