Teknoloji

HTC Desire 10 Pro 20 Eylülde tanıtılabilir

htc desire 10 pro sızıntıHTC, 20 Eylülde yeni bir akıllı telefonu görücüye çıkaracağına dair ipucunu Twitter hesabı aracılığıyla verdi. Şirketin etkinlikte başka cihazları da tanıtıp tanıtmayacağı henüz bilinmiyor. Ancak paylaşılan kısa tanıtım videosu, Tayvanlı üreticinin müstakbel cihazının daha “köşeli” bir tasarıma sahip olacağını düşündürüyor.

HTC tarafından yayınlanan tanıtım videosunda görülen cihaz, daha önce ortaya çıkan Desire 10 Pro sızıntılarına büyük benzerlik gösteriyor.

Son haberlere göre, Desire 10 Pro’da 2560 x 1440 piksel çözünürlüğünde 5.1 inç ekran bulunacak. Qualcomm Snapdragon 820 işlemciye 4 GB RAM ve 32 GB dahili hafıza eşlik edecek. 12 megapiksel çözünürlüklü arka kamerayı ise 5 megapiksel ön kamera tamamlayacak. Telefon kutusundan Android 6.0 Marshmallow ile çıkacak. Ancak HTC’nin telefonu fazla zaman kaybetmeden Android 7.0 Nougat’ya yükseltmek istediği biliniyor.

HTC Desire 10 Pro ile birlikte Desire 10 Lifestyle da duyurulabilir

Desire 10 Pro ile birlikte Desire 10 Lifestyle adını taşıyan başka bir modelin de görücüye çıkabileceği söylentiler arasında yer alıyor. Uygun fiyatlı ama şık bir telefon olacağı söylenen Desire 10 Lifestyle’ın 720p çözünürlüğünde 5 inç ekran ve Snapdragon 4xx serisinde bir işlemci barındıracağı konuşuluyor.

İLGİLİ HABERLER