Manşetler

Görünüşü HTC One’a benzeyen HTC Desire 200 kendini gösterdi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

HTC’den önümüzdeki zamanlarda beklenen akıllı telefonlarla ilgili sızıntılar düzenli bir şekilde meydana gelmeye devam ediyor. Bunların arasına son olarak HTC Desire 200 ile ilgili sızıntılar da katıldı. HTC One’ın görüntüsünü andıran, metal ve plastiğin, aynı zamanda camın bir arada kullanıldığı bu telefonun giriş seviyesine hitap etmesi bekleniyor.

htc-desire-200-180613

Sızan bilgilere bakılırsa HTC Desire 200’de 3.5 inç, 320 x 480 piksel çözünürlüklü ekran bulunacak. Ayrıca telefonda Android Jelly Bean yerine Ice Cream Sandwich çalışıyor. 512 MB RAM, 1 GHz tek çekirdekli işlemci gibi teknik özellikler de bu telefonun giriş seviyesini hedeflediğini gösteren diğer kanıtlar arasında yer alıyor. Öte yandan telefonda 1400 mAh kapasiteli, çıkarılabilir batarya bulunacak.

Telefonun fiyatının diğer HTC modellerine göre daha uygun olması bekleniyor. Ancak malzeme kalitesi, Desire 200’ün kendi segmenti içinde daha yüksek bir fiyata sahip olabileceğini işaret ediyor. HTC Desire 200’ün üst bölümünde de HTC One’dakine benzer şekilde deliklerle oluşturulmuş bir hoparlör ızgarası bulunuyor. Ancak telefonda One’daki gibi stereo hoparlör yok gibi görünüyor. Ancak Beats markasının varlığı ses kalitesinin iyi olabileceğini akıllara getiriyor.

HTC’nin Desire 200’ü önümüzdeki haftalarda veya aylarda sunması bekleniyor. HTC’den henüz bu ürünün resmiyetiyle ilgili bir açıklama yapılmadı.

İlgili >> gioididong, SlashGear

İLGİLİ HABERLER