Teknoloji

HTC 8X Windows 10 Mobile güncellemesini almayacak

HTC 8X Windows 10

HTC’nin Windows ile nispeten uzun bir geçmişi var, ancak son zamanlarda bu ilgi iyice azalmışa benziyor. Bundan yaklaşık 16 ay önce, Windows Phone 8.1 yüklü One M8 for Windows telefonu yurt dışında satışa çıkarılmıştı. Ne var ki, HTC Windows telefonlarının Windows 10 Mobile’a güncellenmesi konusunda şimdiye kadar herhangi bir açıklama gelmemişti, ta ki şimdiye kadar.

En azından şimdi en azından bir tane HTC Windows telefonunun Windows 10 Mobile güncellemesini almayacağını biliyoruz. HTC Büyük Britanya biriminin Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamaya göre, şu an için HTC 8X Windows 10 Mobile güncellemesini almayacak. Aslında bu açıklamanın arkasında birçok soru işareti bulunuyor: Sadece Büyük Britanya’da satılan HTC 8X’ler mi güncellenmeyecek, ya da güncelleme sadece 8XT versiyonu için mi olmayacak? One M8 Windows 10 Mobile’a güncellenecek mi? Bu sorular cevap bekliyor.

Hatırlatmak gerekiyor ki, HTC Windows Phone 8X çıkalı üç yılı geride bıraktı, bu da bir cihaz için resmi desteğin bırakılması için çok yeterli bir süre. Yani, eğer HTC tüm Windows Phone 8X telefonları için Windows 10 Mobile güncellemesinin gelmeyeceğini söylerse, bu durum çok şaşırtıcı olmayacaktır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: HTC Windows Phone 8X İncelemesi

İLGİLİ HABERLER