Teknoloji

HTC 10 birinci kalite kameralara sahip olacak

htc 10

HTC yakında tanıtmayı planladığı yeni akıllı telefonuyla yeniden manşetlere çıkmayı hedefliyor. Son zamanlarda daha önce HTC One M10 adıyla anılan, ancak piyasaya HTC 10 adıyla çıkacağı iddia edilen Android telefonuyla ilgili sızıntılar artmaya başladı. Bu arada HTC de yeni telefonuyla ilgili tanıtımları geçerek bu cihaz hakkında daha fazla ipucu veriyor.

HTC son olarak Twitter hesabından bir fotoğraf paylaştı, “Dünyada İlk, Birinci Sınıf, Ön ve Arka” şeklindeki bir slogana iliştirilmiş fotoğrafla HTC 10’un kameraları hakkında ipucu verdi. Hem önde hem de arkada çift kameranın bulunması bekleniyor. Bu açıdan HTC’nin yeni Android telefonu dünyada bir ilk olacaktır. Bunun yanı sıra “birinci sınıf” tabiri de bu kameraların çok kaliteli lensler ve elementler barındıracağı şeklinde yorumlanabilir.

Şu ana kadar meydana gelen sızıntılar HTC 10‘un 5.1 inç, QHD AMOLED dokunmatik ekran, 4 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, USB Type-C portu, microSD kart yuvası, Qualcomm Snapdragon 820 işlemci ve Quick Charge 3.0 özelliğinin bulunacağını gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER