Bundan birkaç ay önce Envy Phoenix h9 masaüstü kasasını Ivy Bridge işlemcilerle güncelleyen HP şimdi bu kasanın yenilenmiş tasarımını karşımıza çıkardı. Yenilenmiş kasada zırh plakalı bir tasarım ve parçasız sabit disk bölmeleri yer alıyor. Üç adet disk sürücüsü kasaya yerleştirilebiliyor.
HP, kablo giydirme işleminin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğünü, kasada hava akışının ve soğutma performansının geliştirildiğini dile getirdi. Makine üçüncü nesil Intel Core işlemcilerle ve seçime bağlı olarak NVIDIA veya AMD grafik işlemcilerle sunulacak. Katı hâl sürücü seçenekleri de sabit diskin yanı sıra opsiyonlar dahilinde bulunacak. HP Envy Phoenix h9 28 Ekim tarihinde, Windows 8 piyasaya çıktıktan hemen sonra yurt dışında raflardaki yerini alacak.
💻🔥 KAÇIRILMAYACAK LAPTOP FIRSATLARI 🔥💻



Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.









