Eğlence

Horizon Forbidden West PC versiyonunun çıkış tarihi belli oldu

horizon forbidden west pc

Sony’nin PlayStation 5 için hazırladığı özel oyunlardan biri daha yakında PC’lerde oynanabilecek. Horizon Forbidden West PC versiyonu 21 Mart’ta oyuncularla buluşacak.

Oyun, “Complete Edition” isimli versiyonuyla PC’ye gelecek. Söz konusu versiyon, geçtiğimiz yıl yayınlanan “Burning Shores” isimli genişleme paketini de barındırıyor. Ultra geniş ekran desteği, yüksek kare hızları, DirectStorage ve NVIDIA DLSS 3 desteği, AMD FSR ve Intel XeSS ölçeklendirme teknolojileri gibi PC’ye özgü özellikler de oyunda mevcut olacak.

Özel grafik seçenekleri sunacak olan oyunda fare ve klavye kontrolleri oyuncular tarafından özelleştirilebilecek. Oyuncular eğer PlayStation’ın DualSense oyun kumandasına sahiplerse uyarlanabilir tetik tuşlarından ve dokunsal geri bildirim işlevlerinden yararlanabilecek.

Horizon Forbidden West PC versiyonu çıkan ilk PlayStation oyunu olmayacak

Horizon Forbidden West, PC’ye gelen ilk PlayStation oyunu olmayacak. Şirket son birkaç yıldır gelirlerini artırmak için Horizon Zero Dawn, Days Gone, God of War, Spider-Man, Spider-Man: Miles Morales ve The Last of Us Part 1 gibi oyunları da PC’ye getirmişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER