Teknoloji

Honor Magic Vs 2’nin şarj hızı resmi kayıtlarla ortaya çıktı

Honor Magic V2, Berlin’de gerçekleştirilecek IFA 2023’te küresel sahneye çıkacak. Magic V2’ye daha uygun fiyatlı başka bir katlanabilir telefonun eşlik etmesine de kesin gözüyle bakılıyor. Ancak yeni bir sızıntı, bu iki cihazın yanında Honor Magic Vs 2 isimli başka bir katlanabilir telefonun daha tanıtılacağını gösteriyor.

Bu telefonun Magic Vs 2 yerine Magic V Slim adıyla anılabileceği de konuşulanlar arasında yer alıyor. Çin’in sertifika kurulu 3C’nin kayıtlarına göre, bu telefon 35W şarj desteğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak.

“Victoria” kod adıyla anılan telefon, kayıtlarda VCA-AN00 model numarasıyla boy gösteriyor. Magic Vs 2’nin, Huawei Mate Xs ve Mate Xs 2 gibi dışa katlanan bir ekrana sahip olacağı ve bunun da Honor için bir ilk niteliği taşıyacağı belirtiliyor.

honor magic vs 2

Honor Magic Vs 2, Magic V2’den daha küçük pille gelecek

Honor Magic Vs 2’nin Magic V2’den de daha ince bir kasaya sahip olması bekleniyor. Ancak bunun için pil kapasitesi ve şarj hızından feragat edildiği anlaşılıyor. Magic V2’de 66W olan kablolu şarj desteği, Magic Vs 2’de, yukarıda da belirttiğimiz gibi, 35W’a iniyor. Dolayısıyla pil kapasitesinin düştüğünü tahmin etmek de pek zor değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER