Teknoloji

Honor X50 GT için resmi duyuru çok yakın

honor x50 gt

Honor X40 GT, 2022’nin ekim ayında gözler önüne çıkmıştı. Bu akıllı telefonun takipçisiyle ilgili haberler de son zamanlarda artmış durumda. Yeni bir paylaşıma göre, Honor X50 GT, 2024’ün ilk ayında resmiyet kazanacak. Honor’da GT serisinin ürün müdürlerinden biri olan Raul Wei Xiaolong, Weibo’da yaptığı paylaşımda X50 GT adını anarken; akıllı telefonun kullanıcıları hayal kırıklığına uğratmayacağını ve X50’den aldığı bayrağı daha yukarıya taşıyacağını belirtti.

X50 GT’nin yakında resmiyet kazanacağını belirten Wei, tanıtımın ocak ayında yapılabileceği bilgisini de paylaştı. Honor’un X50 GT’yi 10 veya 11 Ocak’ta Magic 6 serisiyle birlikte tanıtması ihtimaller arasında olsa da, henüz bu konuda Çinli üreticiden bir işaret gelmiş değil. Çin kaynaklı başka bir sızıntıda, X50 GT’nin yakında tanıtılacak olan X50 Pro’nun uluslararası versiyonu olabileceği de iddia edilmişti.

Sızıntılara göre, X50 GT, 1.5K çözünürlüklü kavisli OLED ekranla gelecek. Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci ve 35W şarj destekli 5800 mAh pil de telefonun sayılan özellikleri arasında yer alıyor.

Honor X50 GT kutusundan Android 14 yüklü şekilde çıkacak

X50 GT kutusundan Android 14 ve Magic OS 7.2 kullanıcı arayüzü çıkacak. Akıllı telefonda 16 GB RAM ve 1 TB depolama alanının bulunması bekleniyor. Siyah ve yeşil renk seçenekleriyle geleceği söylenen telefonu fiyatı konusunda henüz bir bilgi sızmış değil.

Honor X50 GT hakkında önümüzdeki günlerde Honor’dan resmi bir açıklamanın gelmesi bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER