Teknoloji

Honor Watch 4 Pro eSIM desteği ve 10 güne varan pil ömrüyle geliyor

honor watch 4 pro

Honor Watch 4 Pro adını taşıyan yeni akıllı saatini yeni katlanabilir telefonu Magic Vs2 ile birlikte gözler önüne çıkardı. Watch 4 Pro’da Sürekli Açık Ekran özelliğini destekleyen 1.5 inç LPTO AMOLED ekran bulunuyor. Paslanmaz çelik çerçeve ve eSIM destekli LTE bağlantısı da saatin özellikleri arasında yer alıyor.

Suyun altında 5 ATM basınca kadar çalışabilen Watch 4 Pro, havuzda yüzme egzersizleri için uygun bir cihaz. GPS, NFC ve Bluetooth 5.2 bağlantı destekleriyle gelen akıllı saat, yerleşik hoparlörü ve mikrofonu sayesinde telefon görüşmeleri yapmak için kullanılabiliyor. Buna ek olarak, saat üzerinden müzik açıp kablosuz kulaklıkla dinlemek de mümkün oluyor. Watch 4 Pro kutusundan Magic OS 7.2 yüklü olarak çıkıyor.

Honor’un yeni akıllı saati sekiz kanallı optik sensörü sayesinde kalp atış hızını ve kandaki oksijen doygunluğu seviyesini takip edebiliyor. Uyku ve stres izleme özelliklerine sahip olan Watch 4 Pro’da standart spor modları da mevcut. Akıllı saatin 480 mAh kapasiteli pili, standart modda 10 günlük bir kullanım süresi sağlıyor. Bu süre eSIM modunda 3 güne iniyor. 4.5W kablosuz şarj desteği de Watch 4 Pro’nun özellikleri arasında yer alıyor.

honor watch 4 pro

Honor Watch 4 Pro için ne kadar ödemek gerekiyor?

Honor Watch 4 Pro için siyah, kahverengi ve koyu yeşil olmak üzere üç renk seçeneği sunuluyor. Saatin silikon kayışlı versiyonları için 1599 yuan (6082 TL), deri kayışlı versiyonları içinse 1799 yuan (6843 TL) ödemek gerekiyor. Çin’de 16 Ekim itibarıyla raflarda yerini alacak Watch 4 Pro’nun ne zaman dünyaya açılacağı şu an için bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER