Teknoloji

Honor’un yeni akıllı saati Watch 4 Pro’nun özellikleri resmi tanıtımdan önce görüldü

honor watch 4 pro

Honor Watch 4 Pro, bugün şirketin yeni katlanabilir telefonu Magic Vs2 ile birlikte gözler önüne çıkacak. Tanıtıma sayılı saatler kalmışken, akıllı saat Çin’de China Telecom’un internet sitesinde görüldü. Buradaki ürün sayfası sayesinde saatin özelliklerini ve tasarımını görmek mümkün oluyor.

Watch 4 Pro, China Telecom’un internet sitesinde TUM-L19 model numarasıyla boy gösteriyor. Akıllı saatte 1.5 inç büyüklüğünde 464 x 464 piksel çözünürlüklü AMOLED ekran bulunuyor. Ürün sayfası saatin kalbinde STMicroelectronics STM32U5A9 düşük güç işlemcisinin bulunduğunu ve depolama alanının 4 GB olduğunu da doğruluyor. LTE bağlantısı ve eSIM desteğiyle gelen Watch 4 Pro, 46.4 x 46.4 x 11.4 mm boyutlarında. Akıllı saat tartıda 50 gram çekiyor.

Watch 4 Pro’ya ihtiyaç duyduğu enerjiyi 480 mAh kapasiteli pili veriyor. Yazılım tarafında ise kullanıcıları MagicOS 7.2 arayüzü karşılıyor. Watch 4 Pro’da Bluetooth, Wi-Fi ve NFC desteği de mevcut olacak.

Honor Watch 4 Pro üç farklı renk seçeneğiyle gelecek

China Telecom’daki ürün sayfasına göre; Honor Watch 4 Pro siyah, kahverengi ve koyu yeşil renk seçeneğiyle gelecek. Telefonun fiyat etiketinde ise 2999 yuan (11551 TL) yazacağı görülüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER