Teknoloji

Honor’un yeni katlanabilir telefonu Magic Vs2’nin tanıtım tarihi belli oldu

honor magic vs2

Honor, geçtiğimiz temmuz ayında en yeni katlanabilir telefonu Magic V2’yi gözler önüne çıkarmıştı. Telefon çok ince ve hafif tasarımıyla da dikkat çekmişti. Bu telefonun takipçisinin tanıtılması da fazla zaman almayacak. Honor Magic Vs2, 12 Ekim’de Honor Watch 4 Pro ile birlikte gözler önüne çıkacak.

Ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, katlanabilir telefon Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemciyle gelecek. 2K katlanabilir ekran, 16 GB RAM, 66W hızlı şarj ve kenara yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Magic Vs2’de ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. 2.5x portre lens de kamera sisteminde kullanıcıları bekliyor. Bu kamera özelliklerini Honor’un paylaşımında görülen arka panele yakından bakarak fark etmek mümkün oluyor. 16 mm ultra geniş açılı kamera da Magic Vs2’nin özellik listesinde yer alıyor.

Honor Magic Vs2, Magic V2’den daha uygun bir fiyatla satılabilir

İşlemci tercihinin “tuhaf” olduğu söylenebilir. Zira şirket temmuz ayında tanıttığı Magic V2’de Snapdragon 8 Gen 2 işlemciye yer vermişti. Dolayısıyla Snapdragon 8 Plus Gen 1’in varlığı bir geri adım niteliği taşıyor. Ancak bunun fiyat nedeniyle yapılan bir tercih olduğu belirtiliyor. Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, Magic Vs2 fiyat ve kalınlık konusunda geleneksel akıllı telefonlarla yarışmayı hedefliyor.

Magic V2, Çin’de 8999 yuan (34167 TL) karşılığında satılıyor. Honor Magic Vs2’nin daha düşük bir fiyat karşılığında satılması beklense de, bu konuda kesin bilgi için 12 Ekim’e kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER