Teknoloji

Honor Play 5’in tanıtım tarihi belli oldu

honor play 5

Honor Play 5 serisi hakkındaki haberler bir süredir etrafta dolaşıyordu. Serinin üyelerinin resmiyet kazanacağı tarih de sonunda ortaya çıktı. Honor’un Play 5 serisini 18 Mayıs’ta tanıtacağı açıklandı.

Huawei ve Honor’un yolları geçtiğimiz yılın sonlarında ayrılmıştı. Play 5 serisi, Honor’un bu ayrılığın ardından çıkaracağı ilk telefonlar olmayacak. Ancak bu telefonların geliştirme süreci Huawei’den daha bağımsız şekilde yürütüldüğü için Play 5 serisi ayrı bir merakla bekleniyor.

Honor’un Weibo hesabından yapılan paylaşıma göre, Honor Pla tanıtım etkinliği 18 Mayıs’ta Türkiye saatiyle 14:30’da başlayacak. Bu paylaşımda telefondaki özellikleri görmek mümkün olmasa da, tasarım konusunda somut bir fikir edinmek mümkün oluyor.

Akıllı telefonun ince çerçeveli ekranı, damla çentiği ve kare adadaki dörtlü kamera sistemi yapılan paylaşımda görülüyor. Parmak izi tarayıcısının görülmemesi telefonun OLED bir panelle geleceğini ve parmak izi tarayıcısının da bu panele yerleştirileceğini işaret ediyor.

İddialara göre, Honor Play 5 serisinde iki telefon bulunacak. Bu serinin her iki üyesinde de 64 megapiksel ana kameranın bulunması bekleniyor. Telefonlardan en az birinin Dimensity 800U işlemciyle geleceği de konuşulanlar arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER