Teknoloji

Honor Play 5 için hızlı şarj desteği doğrulandı

honor play 5

Honor Play 5 önümüzdeki hafta resmiyet kazanacak. Tanıtım tarihinin açıklanmasının ardından telefonla ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Şirketin resmi Weibo hesabından yapılan paylaşımda akıllı telefonun 66W şarj desteğiyle geleceği belirtildi. Bu özellik bir süre önce ortaya çıkan bir sızıntıda da görülmüştü.

Honor, Play 5’in 18 Mayıs’ta tanıtılacağını da Weibo hesabından yapılan bir paylaşımla doğrulamıştı. Yapılan paylaşımlar ve sızıntılar, Honor’un Play 5 serisinde en az iki cihaz sunacağını işaret ediyor.

Son paylaşımda 5G’ye vurgu yapılması da dikkat çekiyor. Bu vurgu, telefonun 5G ve LTE versiyonlarının farklı kamera sistemleri ve farklı özelliklerle gelebileceğini düşündürüyor.

honor play 5

Eski sızıntılara göre, Honor Play 5 Dimensity 800U işlemciyle gelecek. Akıllı telefonun 6.53 inç büyüklüğündeki OLED ekranının Full HD+ çözünürlük sunması bekleniyor. Telefonun dörtlü kamera sisteminin ise 64 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve iki adet 2 megapiksel sensörden oluşması bekleniyor. Parmak izi tarayıcısı ekrana yerleştirilen telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 3800 mAh pilin vereceği söyleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER