ManşetlerTeknoloji

Honor Magic V2, 69.999 TL’lik satış fiyatıyla Türkiye’de

honor magic v2

Honor’un geçen yazın ortalarında tanıttığı ve ince profiliyle dikkat çeken katlanabilir telefonu Magic V2, Türkiye’de satışa sunuldu. Deri-Siyah ve Siyah olmak üzere iki farklı çeşidi bulunan, 16 GB RAM ve 512 GB dahili hafıza barındıran telefonun fiyatı 69.999 TL olarak belirlendi. Hepsiburada’da satışa çıkan telefon, lansmana özel olarak 4.000 TL indirim fırsatıyla sunuluyor.

Honor Magic V2 özellikleri

Honor Magic V2, ultra ince tasarımı ve güçlü donanım özellikleriyle dikkat çekiyor. Katlanabilir telefon, sadece 4.7mm kalınlığında bir gövdeye ve 5000 mAh gibi büyük bir batarya kapasitesine sahipken, özellikle 231 gram ağırlığı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Ürün, katlanabilir telefonların en sık karşılaşılan problemlerinden biri olan kalınlık sorununu, şaşırtıcı bir şekilde sadece 9.9mm’lik katlanmış kalınlığı ile ortadan kaldırıyor. Bu, Honor Magic V2’nin açıkken ya da kapalıyken normal telefonlarla aynı kalınlıkta olması anlamına geliyor. Bu sayede kullanıcılar, katlanabilir telefon deneyimini normal bir telefonun rahatlığı ve zarifliğiyle birleştirebiliyorlar.

  • honor magic v2

İkinci nesil nanokristal cam teknolojisi sayesinde, Honor Magic V2 darbelere karşı oldukça dayanıklı. 10 kat daha fazla darbe dayanıklılığı sunan bu teknoloji, telefonunuzu günlük kullanımda oluşabilecek kazalara karşı korurken, titanum menteşe 400.000 katlanma kadar dayanıklılık sunarak uzun ömürlü bir kullanım vadediyor.

Bu özel telefonun gücü, üçüncü nesil Honor Boost performans teknolojisiyle güçlendirilmiş Snapdragon 8 Gen 2 işlemciden geliyor. Bu işlemci, telefonunuzun performansını maksimum düzeye çıkartırken, iki kat daha fazla anten alanı sayesinde hızlı ve kararlı bir bağlantı da sağlıyor.

Honor Magic V2’nin kamera sistemi ise, özellikle 50 MP çözünürlüğündeki ultra geniş açılı ana kamerasıyla ve yüksek kaliteli selfie’ler için tasarlanmış 16 MP çözünürlüğündeki ikinci bir ön kamerayla göz dolduruyor. Ayrıca, 50 MP çözünürlüğünde bir geniş açılı kamera ve 20 MP telefoto kamera da cihazın kameralar arasındaki güçlü birlikteliği temsil ediyor.

Ekran teknolojisi açısından Honor Magic V2, 7.92 inç iç ekran büyüklüğüne ve 1-120 Hz arası değişken yenileme hızına sahip LTPO ekranı ile yenilikçi bir görsel deneyim sunuyor. Ekranın sunduğu yüksek çözünürlük ve parlaklık, kullanıcıların her ortamda net ve canlı görüntüler elde etmelerini sağlıyor.

Son olarak, 66W HONOR SuperCharge özelliği ile donatılmış bu akıllı telefon, kullanıcıların gün boyunca enerjik kalmasını garanti ediyor. 5000 mAh kapasiteli C-tipi silikon-karbon batarya, yalnızca 23 dakikada %50 şarj olabiliyor ve bu hızlı şarj özelliği, yoğun iş temposunda bile kullanıcıların kesintisiz bir deneyim yaşamasına olanak tanıyor. Honor Magic V2, hem tasarımı hem de teknolojik özellikleriyle katlanabilir telefon deneyimini yeni bir boyuta taşıyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER