Teknoloji

Honor Magic 6 RSR Porsche Design mart ayında tanıtılacak

Honor Magic 6 Porsche Design

Honor ve Porsche Design arasındaki iş birliğinin duyurusu geçtiğimiz yılın son günlerinde yapılmıştı. Bu iş birliğinin ilk meyvesi olan Magic V2 RSR Porsche Design, kısa süre önce resmiyet kazanmıştı. İkinci ortak ürün Honor Magic 6 RSR Porsche Design için de çok uzun süre beklemek gerekmeyecek gibi görünüyor.

Ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın paylaşımına göre, akıllı telefon önümüzdeki mart ayında resmiyet kazanacak. Bu paylaşımda telefonun OmniVision tarafından üretilmiş 1 inç kamera sensörüne sahip olacağı bilgisi de veriliyor.

Honor’un Magic 6 serisinde 50 megapiksel çözünürlüklü OV50K sensöre yer vereceğine dair haberler daha önce de gündeme gelmişti. Magic 6 Pro’da OmniVision’ın yine 50 megapiksel çözünürlüklü OVH9000 sensörü tercih edilmişti.

OV50K kamera sensörü, Oppo Find X7 Ultra’da kullanılan 1 inçlik Sony LYT-900 ile rekabet etmesi amacıyla geliştirilmişti. Xiaomi’nin de 14 Ultra modelinde LYT-900’e yer vermesi bekleniyor.

Honor Magic 6 RSR Porsche Design serinin diğer üyeleriyle benzer özellikler taşıyabilir

Honor Magic 6 RSR Porsche Design’ın Magic 6 ve Magic 6 Pro ile benzer özelliklere sahip olması öngörülüyor. Önümüzdeki dönemde telefonla ilgili yeni haberler duymak sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER