Teknoloji

Honor’un yeni Magic 6 telefonları güçlü ana kamerayla geliyor

honor magic 6 ultimate

Honor Magic 6 Ultimate ve Magic 6 RSR Porsche Design 16 Mart’ta resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım için geri sayım devam ederken akıllı telefonlarla ilgili yeni paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Bu paylaşımların sonuncusu Magic 6 Ultimate ve Magic 6 RSR Porsche Design’ın ana kamera sensörüyle ilgili.

Honor’dan verilen bilgiye göre, her iki akıllı telefon da OmniVision’ın en yeni 1 inçlik kamera sensörüyle kullanıcıların karşısına çıkacak. 50 megapiksel çözünürlüklü OmniVision OV50K sensörün diyafram genişliğinin f/1.4 ila 2.0 arasında ayarlanabilir olduğu belirtiliyor.

J

Honor’un paylaştığı görselde OV50K sensörün 15 EV’ye (Pozlama Değeri) kadar ulaşabildiği belirtiliyor. Bu sensörde aynı zamanda gelişmiş dinamik aralık için LOFIC teknolojisi bulunuyor. Honor bu teknolojinin dinamik aralık kapasitesinde yüzde 600 oranında bir artış sağladığına dikkat çekiyor.

Honor Magic 6 Ultimate hangi özelliklerle gelecek?

Magic 6 Ultimate, Magic 6 Pro’nun güçlendirilmiş bir versiyonu olarak resmiyet kazanacak. 6.8 inç büyüklüğünde LPTO OLED ekran, Snapdragon 8 Gen 3 işlemci, 80W kablolu ve 66W kablosuz şarj destekli 5600 mAh pil, 180 megapiksel telefoto kamera ve 50 megapiksel ultra geniş açılı kamera telefonun özellikleri arasında sayılıyor. Magic 6 RSR Porsche Design ise aynı özellikleri Porsche Design imzalı bir tasarım eşliğinde sunacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER