ManşetlerTeknoloji

Honor Magic 6 Pro ve Magic 6 Porsche Design’ın tasarımları yeni sızıntıyla görüldü

honor magic 6 pro

Honor ve lüks tasarım markası Porsche Design, kısa süre önce üst segment akıllı telefon tasarımları için iş birliğine gideceklerini duyurmuşlardı. Bu iş birliği hakkında pek fazla detay paylaşmayan iki şirket, ilk ortak ürünlerin çıkışı için 2024’ün ocak ayını işaret etmişti. Honor Magic 6 Pro ve Magic 6 Porsche Design sızıntıları, bu iş birliğinin meyveleri konusunda fikir edinmeyi sağlıyor.

Weibo’da paylaşılan görsellerde hem Magic 6 Pro’nun hem de Magic 6 Porsche Design’ın arka panel tasarımını görmek mümkün oluyor. Magic 6 Porsche Design’ın arka panelinde yatay dizilimli çift renk tercih edilirken, ana malzeme olarak da deri seçilmiş gibi görünüyor. Arka panelde hem Honor hem de Porsche Design logoları net şekilde belli oluyor.

Magic 6 Pro ise selefi Magic 5 Pro’ya oldukça benziyor. Ancak kameraların birbirlerine biraz daha yaklaştırılması ve kamera modülünü çevreleyen hız kadranına benzeyen tasarım da hemen dikkat çekiyor. Bu farklı tasarım dilinin potansiyel kullanıcılarda nasıl yankılanacağını görmek için beklemek gerekiyor.

Magic 6 Porsche Design

Seride Magic 6, Magic 6 Pro ve Magic 6 Ultimate modellerinin bulunması bekleniyor. Bu modellerden hangisi için Porsche Design versiyonu sunulacağı şu an için belirsizliğini koruyor. Kısa süre önce tanıtılan ve aslında X9b modelinin yeniden adlandırılmış versiyonu olan Magic 9 Lite için Porsche Design dokunuşunun planlanmadığını belirtmekte fayda var.

Honor Magic 6 Pro çift ön kamerayla gelecek

Honor Magic 6 Pro’nun QHD OLED ekrana sahip olacağı ve bu ekranın üstünde çift ön kameranın bulunması bekleniyor. Çift ön kameranın etrafında Smart Island özelliği sayesinde çeşitli bilgilerin gösterileceği belirtilirken, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 de Magic 6 Pro’nun özellikleri arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER