Teknoloji

Honor Magic 6 Pro, 59.999 TL fiyatla Türkiye’de satışta

honor magic 6 pro

Honor, amiral gemisi akıllı telefonlar arasında yer alan Honor Magic 6 Pro modelini Türkiye’de satışa sundu. Etkileyici teknik özelliklere sahip bu cihaz, 59.999 TL fiyat etiketiyle tüketicilerin beğenisine sunuldu. Dikkat çekici tasarıma sahip arka kamera sistemi ve yenilikçi tesisatı ile Honor Magic 6 Pro, yüksek performansı hedefleyen kullanıcılar için ideal bir seçenek oluşturuyor.

Honor Magic 6 Pro’yu Hepsiburada’dan satın alanlara, lansmana özel çeşitli fırsatlar da sunuluyor. Akıllı saat ve kılıf hediye edilirken 5.000 TL’lik indirimden de yararlanam imkanına sahipsiniz. Hepsiburada limitiyle ödeme imkanı da var.

Honor Magic 6 Pro

  • Dahili Hafıza: 512 GB
  • Ekran Boyutu: 6,8 inç
  • RAM Kapasitesi: 12 GB RAM
  • İşlemci Kapasitesi: 2.45 GHz Quad Core – 1.9 GHz Quad Core
  • Ön (Selfie) Kamera: 50 MP
  • Pil Gücü: 5600 mAh
  • Kamera Çözünürlüğü: 108 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP

Honor Magic 6 Pro özellikleri

Honor Magic 6 Pro’nun en ilgi çekici özelliklerinden biri, kuşkusuz arka kamera kurulumu. Telefon, kavisli kenarları ve ince çerçeveleriyle modern bir görünüm sunarken, geniş ekran deliğiyle de kullanıcılarına geniş bir görsel alan sağlıyor. Teknik özelliklerine göz attığımızda, 6,8 inç boyutunda ve 120 Hz tazeleme hızına sahip bir ekranla geldiğini görüyoruz. Ayrıca bu ekran, 1.600 nit değerine ulaşan parlaklık seviyesiyle dikkat çekiyor.

Honor Magic 6 Pro, gücünü Qualcomm’un en güncel ve güçlü işlemcisi olan Snapdragon 8 Gen 3’ten alıyor. Bu işlemci, günümüz oyunları ve uygulamaları için gereken performansı sunuyor. Cihazın arkasında bulunan ve OIS (optik görüntü sabitleyici) özelliğine sahip 50 megapiksel ana kamera, yanında 50 megapiksel ultra geniş açılı lens ve 2.5x optik zoom yeteneğine ve 100x dijital zoom kapasitesine sahip bir 180 megapiksel periskop telefoto kamera bulunduruyor. Ön kamerada ise yüksek çözünürlüklü bir 50 megapiksel selfie kamerası ve bir ToF sensörü yer alıyor.

Uzun pil ömrü vadedilen Honor Magic 6 Pro, 80W hızlı şarj desteğine sahip olan 5.600 mAh kapasiteli bir pille donatılmış durumda. Türkiye’de satışı yapılan cihaz, 12 GB RAM ve 512 GB dahili depolamayla sunuluyor. Ayrıca iki farklı renk seçeneğiyle tüketicilere sunulan bu amiral gemisi telefon, Huawei ile olan bağlantısının sona ermesinin de etkisiyle Android işletim sistemi konusunda herhangi bir sorun taşımıyor.

Honor Magic 6 Pro’nun yanı sıra, Honor tarafından sunulan ve Porsche Design imzasını taşıyan yatay formlu katlanabilir Magic V2 RSR modeli de geçtiğimiz aylarda teknoloji dünyasının karşısına çıkmıştı. Bu model, normal işlemcilerden daha yüksek saat hızlarına sahip özel bir Snapdragon 8 Gen 2 Leading Edition işlemcisi taşıyor. 5.000 mAh pil kapasitesine ve çift 120 Hz ekran teknolojisine sahip cihazın bu yılın başlarında Çin’de tanıtılmış ve bu ülkede 5.699 yuan (güncel kurla 25.584 TL) seviyesindeki bir fiyattan satışa sunulmuştu.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER