Teknoloji

Honor’un gelecek vadeden yeni amiral gemisi Honor Magic 6 Pro ortaya çıktı

honor magic 6 pro

Eğer Honor’un Magic 5 serisi sizin için çok heyecan verici olmadıysa, şirketin bir sonraki amiral gemisi serisi sizi şaşırtabilir. Çinli teknoloji devi, henüz Honor Magic 6 serisini resmi olarak duyurmasa da, telefonla ilgili sızıntılar gelmeye başladı. Gerçek hayattan alınmış bir fotoğraf ortaya çıktı.

Teknoloji platformu The Tech Outlook tarafından ortaya çıkarılan, bir Honor Magic 6 Pro test birimi olarak tanımlanan fotoğraf, Weibo’da paylaşıldı. İlgili paylaşım kaldırılmasına rağmen, fotoğraflar medya ile paylaşıldı ve “zarar” yapıldı.

Honor Magic 6 Pro göz alıcı tasarım ile karşımızda

Honor Magic 6 Pro’nun ilginç yanı ekranın üst orta kısmında yer alan deliğin hap şeklinde olması. Aslında Magic 5 Pro’da da hap biçiminde bir delik vardı, ancak ekranın sol kenarına yerleştirilmişti. Şimdi, gelecek modelde bunun ortaya taşınması, işlevsellik anlamında bu deliğin daha fazla kullanılmasını sağlayabilir.

Birçok üretici, çentiği mümkün olduğunca küçük hale getirmeye çalışırken, Honor çentiğin gücüne inanıyor ve onu olabildiğince büyük yapıyor. Bu, şirketin amiral gemisini kesinlikle öne çıkaracak bir özellik olacaktır. Yukarıda belirttiğimiz gibi, Apple’ın Dynamic Island’ına benzer işlevleri görmemiz mümkün olabilir.

Ancak, önceki amiral gemilerinden aynı büyük çentik tasarımını Honor’un koruması, bu tasarımın hayranları olduğunu göstermekte. Magic 6 serisinin bu yıl piyasaya sürülmesi olası görünmese de, önceki raporlar telefonların Qualcomm’un Snapdragon 8 nesil 3 işlemcisi ile çalışacağını belirtiyor, bu hiç de şaşırtıcı değil.

Magic 5 serisi geçtiğimiz şubat ayının sonunda küresel çapta tanıtıldığına göre, Honor’un bir sonraki amiral gemisi modelinin de önümüzdeki yılın aynı döneminde tanıtılmasını ve sonrasında piyasaya sürülmesini bekliyoruz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER