Teknoloji

Honor Magic 6’nın kamera sisteminin detayları gün yüzüne çıktı

honor magic 5 honor magic 6

Honor Magic 6 serisi hakkındaki en son sızıntı, telefonun arkasındaki üçlü kamera sistemi ve ön kamerası hakkında bazı ilginç detayları öğrenmeyi mümkün kılıyor. Ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın Weibo’da yaptığı paylaşıma göre; akıllı telefon bir OV50H sensör, bir OV50K sensör ve 160 megapiksel çözünürlüklü periskop zum kamerayla gelecek.

OV50H 1/1.3 inçlik bir sensör iken, OV50K’nın 1 veya 1/1.3 inçlik bir sensör olduğu söyleniyor. Her durumda OV50K’nın LOFIC (yanal taşma entegrasyon kapasitörü) teknolojisine sahip olacağı belirtiliyor. Bu sensörün Xperia 1 V ve OnePlus Open gibi telefonlarda kullanılan yığılmış sensörlere benzediğini belirtmekte fayda var.

Ana kameranın (OV50H veya OV50K), sensöre çarpan ışık miktarını ayarlamak için değişken diyafram açıklığına sahip bir lense sahip olması bekleniyor. Bu, iyi ışıkta (manzara, makro) daha keskin görüntüler ve düşük ışıkta daha parlak ve daha az gürültülü görüntüler elde etmeye yardımcı olacak.

Honor Magic 6 serisinde Porsche Design modeli bulunabilir

Honor Magic 6’da uydu iletişimi desteğinin bulunması da beklentiler arasında yer alıyor. Magic 6 serisinde Porsche markalı bir modelin bulunabileceği iddiası da kısa süre önce gündeme gelmişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER