Teknoloji

Honor Magic 2’nin resmi fotoğrafları tanıtım öncesinde yayınlandı

honor magic 2

Huawei‘nin alt markası Honor, geçtiğimiz ağustos ayında yeni akıllı telefonuna ait ilk işaretleri paylaşmıştı. Şirket ilk etapta telefona dair fazla detay vermemiş ve sadece Huawei’nin Kirin 980 yonga setinin kullanılacağını belirtmekle yetinmişti. Honor Magic 2 adını taşıyan telefonun tasarımıyla ilgili detaylar, 31 Ekim’de gerçekleştirilecek tanıtım etkinliği öncesinde paylaşılan resmi fotoğraflarla ortaya çıktı.

Magic 2’yle ilgili sızıntılar, telefonun tasarımına dair detayların daha önce görülmesini sağlamıştı. Paylaşılan resmi fotoğraflar da bu sızıntıların doğrulanmasını mümkün kılıyor. İnce ekran çerçevesi ve ön kameranın yerleştirildiği kızak, Magic 2’nin tasarımında en fazla göze çarpan unsurlar oluyor.

Kızaklı ön kamera mekanizmasında ön kameranın yanı sıra sensörlerin ve ahize hoparlörünün bulunduğu görülüyor. Bu mekanizmanın nasıl çalışacağı henüz bilinmiyor. Honor’un ilk duyurusunda mekanizmanın manuel şekilde işleyeceği görülmüştü. Ancak ilk duyuruda bir prototipin kullanılmış olması da ihtimaller dahilinde yer alıyor.

Magic 2’nin arka panelinde ise Huawei P20 Pro’nu etkisi bariz biçimde görülüyor. Üç lensli arka kamera ve değişken renk seçenekleri, P20 Pro etkisinin en somut örnekleri oluyor. Honor tarafından paylaşılan görsellerde kırmızıdan pembeye ve maviden açık maviye doğru değişen renk seçenekleri görülüyor. Arka panelde parmak izi tarayıcısının olmaması, Honor’un tarayıcıyı ekrana entegre etmiş olması ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Akıllı telefonun özellikleri henüz resmi olarak paylaşılmadı. Ancak sızıntılara göre Honor Magic 2, 6.4 inç büyüklüğünde OLED ekran taşıyor. Kirin 980 yonga setine ise 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanının eşlik etmesi bekleniyor. Bu detayların doğru olup olmadığını görmek içinse 31 Ekim tarihini beklemek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER