Teknoloji

Honor katlanabilir telefon hazırlıklarına devam ediyor

honor magic flip

Yola Huawei’den bağımsız bir şirket olarak devam eden Honor, bu dönemdeki ilk amiral gemisi cihaz serisini geçtiğimiz hafta tanıtmıştı. Bir taraftan da katlanabilir telefon çıkarmaya hazırlanan Honor, bu cihaz için farklı isim seçeneklerini değerlendiriyor.

Honor’un yaptığı son marka başvurusu, bu seçenekleri gözler önüne seriyor. Katlanabilir telefonun Magic serisi altında sunulacağı anlaşılırken; değerlendirilen isimler de Magic Flip, Magic Fold ve Magic Flex olarak sıralanıyor.

Marka başvurusu, Honor’un bu isimlerin hepsini kullanacağı anlamına gelmiyor.  Başvuruda katlanabilir telefonun çıkış tarihi konusunda bir ipucu da görülmüyor. Ancak Honor’un isim değerlendirme aşamasına gelmesi, telefonun resmiyet kazanmasının çok uzak olmadığını gösteriyor.

honor katlanabilir telefonHonor katlanabilir telefon isimleri için marka başvurusunu sadece Çin’de yaptı. Ancak şirketin katlanabilir telefonunu dünya genelinde piyasaya süreceğini tahmin etmek pek zor değil. Honor’un Huawei’den ayrılmasının en önemli nedenlerinden birisi de markanın küresel pazarlardaki pozisyonunu korumak olduğu için rahatlıkla böyle bir öngörüde bulunulabiliyor.

İLGİLİ HABERLER