Teknoloji

Honor 90 GT’nin tasarımı ve özellikleri yeni sızıntı sayesinde ortaya çıktı

honor 90 gt

Honor 90 GT aralık ayı bitmeden resmiyet kazanacak telefonlar arasında yer alıyor. Ancak şimdiye kadar akıllı telefonun tasarımını gösteren bir sızıntı ortaya çıkmamıştı. Weibo’da yapılan yeni bir paylaşımla birlikte bu durum değişiyor. Söz konusu paylaşım telefonun düz çerçeveli tasarımını ve çift arka kamerasını gösteriyor.

Honor’un yeni telefonunun düz bir çerçeveye sahip olduğu görülürken, arka panelde ana malzeme olarak suni derinin kullanıldığı belirtiliyor. Arka panelin üstünde kontrast oluşturan iki şeritin bulunması da göze çarpan unsurlar arasında yer alıyor.

Akıllı telefonda ana kamera görevini optik görüntü sabitleme desteğinin de bulunduğu 50 megapiksel çözünürlüklü sensörün üstlenmesi bekleniyor. Telefonun kalbinde ise Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcinin yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu işlemciye eşlik edecek RAM seçenekleri 24 GB’a kadar uzanacak. 100W kablolu hızlı şarj da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Honor 90 GT ile birlikte X50 GT de tanıtılacak

Honor 90 GT ile birlikte bir telefonu daha gözler önüne çıkaracak. Şirket geçtiğimiz yıl tanıtılan X40 GT’nin takipçisi olan X50 GT modelini de bu ay içinde kullanıcılarla buluşturacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER