Teknoloji

Honor 90 GT ve X50 GT modellerini bu ay bitmeden tanıtmaya hazırlanıyor

honor 80 gt honor 90 gt

Honor 100 serisi tanıtılmış olsa da, şirket 90 serisiyle de işini bitirmemiş gibi görünüyor. Weibo’da yapılan paylaşımlara göre, şirket Honor 90 GT modelini bu ay içinde tanıtmaya hazırlanıyor. Performans odaklı bir cihaz olması beklenen 90 GT’de kameraların arka planda kalması tahmin ediliyor.

Honor’un duyuruları bununla sınırlı kalmayacak gibi görünüyor. Şirketin bir taraftan da X50 GT modelinin hazırlıklarını yürüttüğü ve bu iki modelin birlikte tanıtılabileceği de konuşulanlar arasında yer alıyor. X50 GT, Qualcomm Snapdragon 888 işlemci ve özel soğutma sistemi olan X40 GT’nin gelişmiş versiyonu olacak. Ancak bu modelin X50 serisinin en gelişmiş üyesi olması muhtemel görünüyor.

90 GT, geçtiğimiz yılın aralık ayında tanıtılan 80 GT’nin evrimleşmiş versiyonu olacak gibi görünüyor. Honor 80 GT’nin kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci bulunuyor. Şirket, 80 Pro modelinde de bu işlemciyi tercih etmişti.

Honor 90 GT Snapdragon 8 Gen 2 ile gelecek

Honor 90 GT’nin Snapdragon 8 Gen 2 işlemciye sahip olacağı söyleniyor. 90 GT+ modelinde bu işlemciye eşlik eden RAM seçeneklerinin 24 GB’a kadar uzanabileceği de bu telefon hakkındaki bir diğer iddia. Bu iddiaların doğru olup olmadığını görmek için biraz daha beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER