Teknoloji

Honor 50 serisinin tanıtım tarihi belli oldu

honor 50
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Honor, geçtiğimiz nisan ayından bu yana konuşulan Honor 50 serisinin tanıtım tarihini sonunda açıkladı. Serinin üyeleri 16 Haziran’da Çin’in Şanghay şehrinde gerçekleştirilecek etkinlikte gözler önüne çıkacak.

Serinin tanıtımıyla ilgili video, Honor’un Weibo hesabından paylaşıldı. Videoda telefonun özellikleri konusunda ipucu verilmiyor. Ancak çift halkalı kamera tasarımı konusunda bir işaret görmek mümkün oluyor.

Honor’dan daha önce yapılan bir paylaşımda standart Honor 50’nin Qualcomm Snapdragon 778G işlemciyle geleceği doğrulanmıştı. Pro modelde de bu işlemcinin bulunabileceği, Pro Plus’ın ise Snapdragon 888 işlemciyle geleceği söyleniyor.

Honor 50 Pro Plus’ta 6.79 inç büyüklüğünde QHD+ 120 Hz AMOLED ekran, 8 GB LPDDR5 RAM, 128 GB UFS 3.1 depolama alanı, 4400 mAh pil, 66W kablolu ve 50W kablosuz şarj özelliklerinin bulunması bekleniyor. Akıllı telefonun önünde 32 ve 8 megapiksel çözünürlüklü iki kameranın, arkasında ise dörtlü bir kamera sisteminin olacağı söyleniyor. Arka kamera sisteminde 50 megapiksel ana kameraya 13 megapiksel ultra geniş açılı, 8 megapiksel telefoto kamera ve Uçuş Süresi sensörünün eşlik edeceği belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER