Teknoloji

Honor 50 paylaşımları kamera tasarımını doğruluyor

honor 50 se

Honor 50 serisi 16 Haziran’da resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtıma doğru geri sayım devam ederken, Honor tarafından paylaşılan görseller Honor 50’nin arka panel tasarımını görmeyi sağlıyor. Bu görseller, daha önce sızan fotoğraflarda görülen kamera tasarımlarını da doğruluyor.

Tanıtım görsellerinden birinde telefonun arkasında ekstra üç kameranın bulunduğu görülüyor. Bunun telefonun Pro Plus versiyonu olduğu düşünülüyor. Pro Plus’ın serinin en güçlü telefonu olması bekleniyor.

Telefonda ana kameranın etrafında bir yazı yer almıyor. Ancak başka bir görselde 100 megapiksel ana kamera görülüyor. Bu kamerada 50 Pro’nun 108 megapiksel sensörüyle aynı sensörün olabileceği belirtiliyor. 100W hızlı şarj ve 10-bit ekran da telefonun özellikleri arasında sayılıyor. Bütün bu özelliklerin Google servisleri eşliğinde sunulacağını da hatırlatmak gerekiyor.

honor 50En azından Honor 50 Pro Plus’ta Qualcomm Snapdragon 888 işlemcinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu işlemcinin varlığı da akıllı telefonu, Android amiral gemileri arasındaki rekabette güçlü bir yere koyabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER