Teknoloji

Honor 30S’in kamera sisteminin detayları netleşiyor

honor 30

Honor 30S, 30 Mart’ta resmen gözler önüne çıkacak. Ancak akıllı telefona dair bazı detaylar şimdiden sızmış durumda. Örneğin, akıllı telefonun arkasında dört sensörlü bir kamera sisteminin bulunacağı biliniyor. DigitalTrends sitesinde yayınlanan bir haber, bu sistemin teknik özelliklerini öğrenmeye yardımcı oluyor.

Habere göre, Honor 30S’te ana kamera görevini 64 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek. Haberde yer alan tanıtım görseline göre, Honor 30S’in kamera sistemi 3x optik zum yapma yeteneğine de sahip olacak.

Ancak daha önce internete sızan görseller ve DigitalTrends’in haberindeki tanıtım görseli arasında dikkat çekici bir fark var gibi görünüyor.

honor 30sDaha önceki görsellerde (altta) çift LED flaş ilk kameranın yanına yerleştirilmiş şekilde gösterilmişti. Dördüncü kamera da hemen flaşın altında yer alıyordu. Yeni görselde (üstte) ise orta kameranın yanına yerleştirilmiş tek bir flaş bulunuyor. Bu flaşın üstünde AI logosu, altında ise dördüncü kamera görülüyor. Bu iki görselden hangisinin doğru olduğunu öğrenmek içinse biraz daha sabretmek gerekiyor.

honor 30s

Honor 30S’in kalbinde Kirin 820 işlemci bulunacak. 5G desteğiyle birlikte gelecek olan telefonda 40W hızlı şarj desteği sunulacak. AnTuTu benchmark testi sonuçlarına göre, akıllı telefon kutusundan Android 10 (EMUI 10) ile çıkacak. Kirin 820 işlemciye ise 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı eşlik edecek.

Honor 30S, kullanıcılarına 2400 x 1080 piksel ekran çözünürlüğü sunacak. Ekran boyutu ise şu an için belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER