Teknoloji

Honor 30S’in tanıtım tarihi belli oldu

honor 30
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Honor 30S hakkındaki haberler ve dedikodular bir süredir etrafta dolaşıyordu. Bu dedikoduların ardından akıllı telefonun resmi tanıtım tarihinin belli olması da fazla zaman almadı.

Honor, Çin’in popüler sosyal ağı Weibo’da yaptığı paylaşımda 30S’in 30 Mart itibarıyla resmen gözler önüne çıkacağını açıkladı. Şirket, akıllı telefonda 5G desteğinin bulunacağını da doğruladı.

Açıklamada tanıtım tarihi ve 5G desteği dışında net şekilde belirtilen bir detay bulunmuyor. Ancak Honor’un tanıtım için paylaştığı görsele bakıldığında 30S’in çentiksiz bir ekrana sahip olma ihtimalinin de bir hayli kuvvetli olduğu görülüyor.

Honor 30S’in kalbinde Huawei’nin Kirin 820 işlemcisinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Dörtlü arka kamera sistemi ve 40W hızlı şarj desteği de telefonun özellikleri arasında sayılıyor. Akıllı telefonda parmak izi tarayıcısının da kenarda konumlandırılacağı belirtiliyor.

Honor 30S’in beyaz ve turuncu renk seçeneklerine ait fotoğraflar da şimdiden ortaya çıkmış durumda.

honor 30s

Honor 30S hakkındaki diğer detaylar ise şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak tanıtım tarihi yaklaştıkça bu detayların da gün yüzüne çıkması öngörülüyor.

İLGİLİ HABERLER