Teknoloji

HMD Arrow birkaç hafta içinde resmiyet kazanacak

hmd arrow

HMD Arrow adını taşıyan yeni akıllı telefonunu yakında Hindistan’da gözler önüne çıkaracağını açıkladı. Tamamen yeni bir cihaz olacağı belirtilen Arrow’un teknik özellikleri itibarıyla daha önce tanıtılan HMD Pulse serisi telefonların önünde olacağı söyleniyor.

Arrow ismi HMD’nin Hindistan ofisine ait sosyal medya hesapları tarafından doğrulandı. İlk bakışta telefonun pembe renkli bir Pulse olduğu ve Rajasthan Royals isimli kriket takımıyla yapılan iş birliği çerçevesinde sunulacağı iddia edilmişti.

Ancak The Mobile Indian isimli sitenin haberine göre, telefon yeni bir tasarım ve “yükseltilmiş” teknik özelliklerle gelecek. Orta segmentte konumlanacak telefonun haziran ayının başlarında 20000 rupinin (7734 TL) altında bir fiyatla satışa sunulacağı söyleniyor.

HMD Arrow ile Hindistan pazarında söz sahibi olmayı hedefliyor

HMD yeni akıllı telefonuyla uygun fiyatı 5G telefonların yaygınlaştığı Hindistan pazarında söz sahibi olmayı hedefliyor. Hâlihazırda Çin’de 160 milyon 5G kullanıcısı olduğu ve bunun toplam kullanıcıların yüzde 15’ine tekabül ettiği belirtiliyor. Operatörlerin 5G deneyimini giderek hızlı hâle getirdiğinin de altı çiziliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER