Eğlence

Hitman 3’ün yeni haritasının çıkış tarihi belli oldu

hitman 3

Hitman 3 için hazırlanan “Ambrose Island” (Ambrose Adası) isimli yeni harita 26 Temmuz’da oyuncularla buluşacak. Bu yeni harita, tüm oyuncular tarafından ücret ödemeden indirilebilecek. Ambrose Island geçtiğimiz yılın ocak ayında yayınlanan oyun için hazırlanan ilk yeni harita olma özelliğini taşıyor.

Fragmana bakıldığında Ambrose Adası’nın pis bir serseri tarafından yönetilen tropikal bir yer olduğu anlaşılıyor. IO Interactive, haritanın tamamen keşfe uygun olduğuna dikkat çekerken; bir korsan grubuna ev sahipliği yapan gizli bir koyun da adada mevcut olduğunu belirtiyor. Haritada oyuncuları yeni hedefler, görevler ve ödüller de bekliyor.

Kod adı “Rocky” olan haritanın ön izlemesi geçtiğimiz aylarda yapılmıştı. Şirket daha sonra haritanın çıkışını Freelancer isimli yeni oyun modunun çıkışı geciktiği için ileri atmıştı. Freelancer modunun normal şartlar altında ilkbaharda yayınlaması planlanıyordu. Ancak bu yeni modun çıkışı da 2022’nin ikinci yarısına bırakılmıştı.

Hitman 3 için planlanan yol haritasında başka değişiklikler de söz konusu. Himmapan Hotel, 17 Temmuz’a kadar oyunun ücretsiz rotasyonlu konumu olmaya devam edecek. Vicente Murillo ise 15 Temmuz’da Elusive Target olarak oyuna geri dönecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER