Satın Alma Rehberi

Herkese ve her bütçeye uygun yeni yıl hediyeleri MediaMarkt’ta

mediamarkt yılbaşı indirimleri

Yeni yıla sayılı günler kala yılbaşı hediyeleri için de alışveriş hızlandı. Eğer internet üzerinden sipariş vermek istiyorsanız, gönderim için geçecek süreyi düşünerek elinizi çabuk tutmalı ve siparişinizi vermelisiniz. MediaMarkt yeni yıl kampanyası ile herkese ve her bütçeye uygun hediye seçeneklerini sunuyor ve tam bir hediye merkezi işlevi görüyor.

MediaMarkt’ın yeni yıl kampanyasında televizyondan akıllı telefona, hoparlörden akıllı saate, kişisel bakım ürünlerinden beyaz eşyalara kadar birçok kategoride dikkate değer ürünler bulunuyor. Üstelik MediaMarkt Hediye Bulucu adı verilen araç sayesinde sizin için en uygun hediyeyi de kolaylıkla bulabilirsiniz.

Yeni yıl kampanyası kapsamında 2 GB VRAM AMD Radeon 530 GPU’Lenovo Ideapad S145-15AST modeli 2699 TL yerine 1999 TL’ye satılıyor. Eğer çocuğunuza bir yeni yıl hediyesi satın almayı düşünüyorsanız, bu fırsatı değerlendirebilirsiniz.

Eğer anne ve babanıza yeni bir televizyon hediye etmek ve onları sevindirmek isterseniz, Philips 50PUS7304 50″ uydu alıcılı Android Smart 4K Ultra HD LED TV ise 4999 TL yerine 3999 TL fiyat etiketiyle sunuluyor.

Sevgilisine bir kişisel bakım ürünü hediye etmek isteyen kadınlar için ise, Braun MGK3045 7in1 Erkek Bakım Kiti uygun bir seçim olacaktır. Bu ürünün fiyatı da 279 TL’den 179 TL’ye inmiş durumda.

Ev araç ve gereçlerine baktığımızda ise Philips GC4902/20 Azur Buharlı ütünün fiyatının 649 TL’den 499 TL’ye indiğini görüyoruz. Tefal FV1842 Maestro Plus Buharlı ütü ise 229 TL’ye satılıyor.

Kulaklık satın almayı düşünenler için 2. nesil AirPods kablosuz şarj kutulu kulaklığın fiyatı 1249 TL’ye düşerken, MediaMarkt yeni yıl kampanyası kapsamında seçili Sennheiser kulaklıklarda yüzde 30’a varan indirimler bulunuyor.

Eğer yeni yılda macera tutkunu bir tanıdığınıza hareketli anlarını kaydetmesinde yardımcı olmak istiyorsanız, ona bir GoPro Hero 7 hediye edebilirsiniz. Bu aksiyon kamerası da 2999 TL’lik fiyat etiketiyle satılıyor.

En uygun hediye için MediaMarkt Hediye Bulucu

Hangi yeni yıl hediyesini alacağına karar vermeyenler için MediaMarkt Hediye Bulucu adlı rehberini sunuyor. Bu rehberde maceraperestler, aksesuarsız yapamayanlar, Gamer’lar, müzikseverler, dizi ve film sevenler, hamaratlar, teknolojiseverler, sporcular ve bakımına düşkün olanlar için belirlenmiş hediye seçenekleri var.

Hediye almayı düşündüğünüz kişinin hangi kategoriye uygun düştüğünü az çok biliyor olmalısınız. Bu sayede hangi hediyeyi satın alacağınızı çok daha rahat şekilde seçebilirsiniz.

MediaMarkt Yeni Yıl kampanyası fırsatları içim Mediamarkt.com.tr ve MediaMarkt mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER