Eğlence

Yeni Hellboy filminin çekimleri mart ayında başlayacak

hellboy: the crooked man
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Guillermo del Toro’nun yönettiği ilk Hellboy filminin vizyona girmesinin üstünden neredeyse 20 yıl geçmiş durumda. 2019’da uzun bir aradan sonra sinemalara dönen Hellboy karakteri, yeni bir filmle yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak. Yapım şirketi Millennium Media, Hellboy: The Crooked Man adını taşıyan yeni filmin çekimlerinin mart ayında Bulgaristan’da başlayacağını duyurdu.

Daha önce Ron Perlman ve David Harbour tarafından canlandırılan Hellboy karakterine yeni filmde hangi oyuncunun hayat vereceği şu an için belirsizliğini koruyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise Brian Taylor oturacak. Taylor, Jason Statham’in başrolünü üstlendiği aksiyon filmi Crank’i yönetmişti.

Filme dair en dikkat çekici nokta ise Hellboy çizgi romanının yaratıcısı olan Mike Mignola’nın Chris Golden ile birlikte senaryoyu kaleme almış olması. İkili daha önce 2019’da çekilen Hellboy filminin senaryosu için de birlikte çalışmıştı. Ancak daha sonrasında filmin senaryosunun Andrew Cosby’ye ait olduğu belirtilmişti.

2019’da vizyona giren Hellboy filmi hem eleştirmenlerden kötü not almış hem de gişede başarısızlığa uğramıştı. 50 milyon bütçesi olan filmin gişe hasılatı 55 milyon dolarda kalmıştı.

Hellboy: The Crooked Man diğer Hellboy filmlerinden farklı olacak

Millenium Media’nın başkanı Jeffrey Greenstein, yeni filmle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “The Crooked Man, diğer Hellboy filmlerinden farklı bir yerde duracak. Çizgi romanın yaratıcısı Mike Mignola, nihayet hikayelerinin ve karakterlerinin hakiki versiyonlarını film formunda sunma imkanı yakalıyor. Bu film Hellboy hayranlarını hem tanıdıkları hem de yeni yerlerden kucaklayacak.”

Hellboy: The Crooked Man filminin ne zaman vizyona gireceği şu an için açıklanmış değil.

İLGİLİ HABERLER