FırsatlarManşetler

Hafta sonu fırsatları: Giyilebilir ürün ve aksesuarlarda indirimler

Hafta sonu fırsatları: Giyilebilir ürün ve aksesuarlarda indirimler

Giyilebilir ürünler ve aksesuarlar içinde bulunduğumuz yaz aylarında en çok ilgi gören ürünler arasında yer alıyor. Örneğin yüzerken ya da yürürken ne kadar kalori harcadığını görmek isteyenler için spor bileklikleri ihtiyaç duyulan ürünler arasında başta geliyor. Deniz veya havuz kenarında ya da yürüyüşlerde müzik keyfini yaşamak isteyenler de indirimli kulaklık modelleri için arayışta bulunuyor.

GİTTİGİDİYOR’DAN SATIN AL

Hafta sonuna özel fırsatlara baktığımızda GittiGidiyor’un çeşitli ürünlerde dikkate değer indirimler sunduğunu görüyoruz. Bu kampanya sayfasını takip ederek ulaşabileceğiniz ürünlere baktığımızda, Xiaomi Mi Band 4C akıllı bilekliğin yüzde 43 indirimle 169,90 TL’ye satıldığını görüyoruz. Bir başka akıllı bileklik ürünü olan Fitbit Charge 4 de 1099 TL’ye satılıyor. Yakın zamanda Türkiye’de satılan Fitbit Versa 2 de 1299 TL’lik indirimli fiyatıyla ilgilenenlere sunuluyor.

Kulaklık modellerine baktığımızda ise, Samsung Level U Bluetooth Kulaklık yüzde 48 indirimle 209 TL’ye satılıyor. Ense tipi kulaklık aynı anda 2 cihaza birden bağlanabiliyor. 11 saat aktif kullanım sunuyor ve yüksek bir ses kalitesi vadediyor. 2. nesil AirPods kulaklığı da 1029 TL’lik fiyatla GittiGidiyor’da bulmak mümkün oluyor. Daha ucuz bir kulaklık isteyenler için de Skullcandy Indy BT gerçek kablosuz kulak içi kulaklık da 379 TL’lik fiyatıyla tüketicilerle buluşuyor.

Yazın en fazla ihtiyaç duyulacak ürünlerden bir tanesi de powerbank. Yüksek kapasiteye sahip olan ve aynı anda iki cihazı şarj etmeyi sağlayan Anker Powercore Select 10000 Powerbank yüzde 37 indirimle 100,90 TL’ye satılıyor. Bu modelin daha yüksek kapasitelisi olan Anker PowerCore Select 20000 ise 141,50 TL’lik indirimli fiyatıyla alıcı buluyor. Bir diğer 20000 mAh kapasiteli powerbank olan Baseus Mini Q 20.000 mAh PD.QC. Powerbank-Beyaz ürünü de yüzde 16 indirimle 159 TL’ye satılıyor. Yolculuk sırasında iPhone’unu şarj etmek isteyenler için de Anker PowerDrive 2 Elite 24W 2-Port Dahili Tüm iPhone Uyumlu Hızlı Araç Şarjı Cihazı yüzde 35 indirimle 97,90 TL’ye satılıyor.

Aşağıdaki bağlantıyı takip ederek yukarıda saydığımız ürünlerde ve diğer ürünlerde bulunan fırsatları görebilir ve seçtiğiniz ürün veya ürünleri satın alabilirsiniz.

GİTTİGİDİYOR’DAN SATIN AL

Teknoblog’un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER