Teknoloji

Hadi yılbaşı gecesinde rekor miktarda ödül dağıtacak

hadi

Türkiye’nin ilk canlı mobil bilgi yarışması olan Hadi, yılbaşı gecesinde özel bir konsept ve rekor ödül miktarıyla 2019’u uğurlayacak. Hadi, 31 Aralık akşamı saat 20.30’da düzenleyeceği “Hadi Kontrol Sende” ile mobil bilgi yarışması konseptine interaktif bir boyut ekleyecek.

Hadi’nin sunucularından Cem Avinayim, 31 Aralık akşamı gerçekleşecek yarışmada uzun süredir hoşlandığı Banu ile yeni bir aşka yelken açmaya çalışacak. Bunu başarıp başaramayacağı ise tamamen Hadicilerin tercihlerine bağlı olacak. Bir yandan Cem’in vereceği yanıtlara, giyeceği kıyafetlere ve atacağı tüm adımlara karar veren yarışmacılar; bir yandan da bilgilerini konuşturarak büyük ödülün sahibi olmaya çalışacak.

İnteraktif bir şekilde Hadi?nin bir parçası olacak yarışmacıları başka sürprizler de bekliyor. Öncelikle oyunda yarışan Hadicilere toplamda 500 bin TL’lik ödül dağıtılacak. Buna ek olarak, 50 bin oyuncuya da iki aylık ücretsiz beIN Connect aboneliği armağan edilecek.

hadi yılbaşıHadi tarafından yılbaşı gecesinde armağan edilecek ücretsiz beIN Connect aboneliğiyle platformda bulunan tüm içeriklere erişmek mümkün olacak. Hadi’ye hem iOS hem de Android üzerinde katılmak mümkün.

İLGİLİ HABERLER