EğlenceTeknoloji

GTA 6 için dikkat çekici müzik iddiası

gta 6

GTA 6 oyun severlerin merakla beklediği oyunlar arasında yer alıyor. Oyunla ilgili en son haber ise pek fazla konuşulmamış bir konuda ve alışılmamış bir kaynaktan geldi. Rolling Stone’a konuşan ünlü rapçi Snoop Dogg, yeni GTA oyununun müziklerini bir diğer ünlü rapçi ve prodüktör Dr. Dre’nin yaptığını açıkladı.

Dr. Dre teknoloji dünyasına yabancı bir isim değil. Ünlü rapçi, artık Apple’ın sahibi olduğu Beats markasının kurucularından biriydi.

Bu açıklamaya biraz temkinli yaklaşmak gerekiyor. Yapımcı Rockstar Games’in oyun için iddialı bir “soundtrack” hazırladığı anlaşılıyor. Ancak Dr. Dre ve Rockstar Games yakınlaşması farklı anlamlara da geliyor olabilir.

GTA Online’ın yapısı, bunun çevrimiçi oyun için planlanan bir genişlemenin parçası olabileceğini düşündürüyor. Buna ek olarak, kısa süre önce GTA: The Trilogy – The Definitive Edition’ı duyuran şirketin eski oyunlara da Dr. Dre imzalı müzikler eklemesi muhtemel görünüyor.

GTA 6 için hâlâ birkaç yıl beklemek gerekiyor gibi görünüyor. Dr. Dre’nin işe dahil olması da oyun severleri biraz daha heyecanlandırabilir.

İLGİLİ HABERLER