Eğlence

Gran Turismo Sport ekim ayında yayınlanacak

gran turismo

gran turismo sportGran Turismo hayranları tarafından uzun süredir beklenen Gran Turismo Sport için somut bir işaret daha geldi ve oyunun çıkış tarihi açıklandı. Oyun 17 Ekimde Kuzey Amerika’da, 18 Ekimde ise Avrupa’da oyuncularla buluşacak. İlk etapta 2016’nın kasım ayında yayınlanması planlanan oyun, geçtiğimiz yılın ağustos ayında alınan bir kararla ertelenmişti.

Oyunun yapımcısı Polyphony’den yapılan açıklamada, erteleme kararının oyunun kalitesinden taviz vermemek amacıyla alındığı belirtilmişti. Kapalı beta süreci mart ayında tamamlanan oyun için şu sıralarda son rötuşlar yapılıyor.

Polyphony Başkanı Kazunori Yamauchi, çıkış tarihinin yanı sıra oyun hakkında yeni bilgiler de paylaştı. Yamauchi hem oyunculara sunulacak kreatif araçlar hem de oyundaki otomobilleri ve pistler hakkında bilgi verdi. Ses, grafik ve fizik simülasyonu konusunda emsalsiz bir deneyim yaşatmayı planladıklarını söyleyen Yamauchi, bu deneyimin sadece PlayStation üzerinde yaşanabileceğinin altını çizmeyi de ihmal etmedi.

Gran Turismo Sport için ekstra olarak iki paket daha sunulacak

Oyun için standart paketin dışında iki seçenek daha sunulacak. Limited Edition ve Digital Deluxe Edition adını taşıyan paketlerde ekstra avatarlar, oyun kredileri ve çeşitli fırsatlar bulunacak. Limited Edition için 70, Digital Deluxe Edition içinse 80 dolar ödemek gerekecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER